Local

Tânărul traficant de droguri pe care prietenii îl susțineau în fața Palatului de Justiție rămâne după gratii!

Publicat: 07 nov. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Tânărul traficant de droguri pe care prietenii îl susțineau în fața Palatului de Justiție rămâne după gratii
Traficant de droguri, după gratii

Tânărul Frederic Kouadio Assi, care este cercetat din luna iulie pentru trafic de droguri de risc rămâne după gratii. Magistrați ieșeni au decis prelungirea arestării preventive, contestația individului fiind respinsă. În vara acestui an, tânărul a fost arestat de către magistrații din cadrul Tribunalului Iași, colegii fiindu-i alături în fața Palatului de Justiție

Frederic Kouadio Assi, cercetat pentru trafic de droguri de risc, riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Traficant de droguri, după gratii

Frederic Kouadio Assi, un tânăr traficant de droguri, prins de oamenii legii în luna iulie a acestui an rămâne după gratii. Atunci, suspectul a fost săltat, dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, care ulterior s-au transformat în luni întregi. De remarcat este faptul că, în acele momente, prietenii acestuia au mers în fața Palatului de Justiție din zona Târgu Cucu pentru a fi alături de el.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchet, de arestare preventivă a inculpatului Frederic Kouadio Assi, cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc (5 acte materiale). Dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”, menționau magistrații ieșeni.

Decizia nu e definitivă, aceasta putând fi în continuare contestată. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul traficantului de droguri de origine africană.

Descinderi ale mascaților la Iași

Recent, polițiștii din Iași au organizat și desfășurat o acțiune care a vizat documentarea activității infracționale a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. În cadrul acțiunii au fost efectuate 11 percheziții domiciliare în județul Iași, fiind puse în executare 6 mandate de aducere. Două dintre persoane au fost reținute de către procurorul de caz, iar față de o altă persoană a fost luată măsura controlului judiciar. Pe parcursul perchezițiilor domiciliare au fost ridicate doze de substanțe susceptibile a fi cannabis, cocaină, precum și cântare electronice de precizie, care ar fi fost folosite la vânzarea drogurilor, dar și sume de bani.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri risc și mare risc, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt.

„În cauză s-a reţinut faptul că, pe parcursul anului 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) şi de mare risc (cocaină) consumatorilor din municipiul Iaşi. În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate doze de canabis şi cocaină, precum şi cântare electronice de precizie, folosite la porționarea drogurilor, dar şi sume de bani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de DIICOT.

Astfel, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi au fost conduse, în vederea audierii, 6 persoane despre care există suspiciunea că ar fi implicate în desfășurarea activităţilor infracţionale ce vizează traficanții de droguri.

Comentarii
  • Ce au făcut jegoșii? Au demonstrat pt punerea în libertate a unui traficant de droguri? Înseamnă ca sunt gunoaie ale societății! Jegul vindea moartea albă pt copii nostrii si ăștia il susțineau, nu ?! Eu asa înțeleg. Da ce căuta gunoiul ăsta aici la noi în țară?! Să vândă droguri, Nu?! Adică să ne omoare copii! Nu?! Clar că e așa! Ei, ăștia sunt gunoaie, scursuri ale societății.

  • Nu e problema, cocaina, heroina, iarba puteti gasi si la Mircea Silvestru pe George Cosbuc 70 in Copou. Colibri Studios SRL, primiti si factura daca e nevoie.

  • Baligărosul de Andrei Nastasiu, ăla trebuie investigat, face bani pe LoyalFans, își arată curu la arabi, are tatsu DRIVE PRINT pe independenței dacă vreți marfă bună. Stă la Exclusive Residence cu o moldoveancă și fac trafic în complex.

  • Da, Domnu Paolo Shyti albanezu curu-lui, cât î-l mai lăsați să vândă Cocaină și Canabis ??
    De ce vă faceți că dormiți ??

  • doamna adorabila da vad ca nu prea stii bine ce zici…albanezu nu mai sta in romania de mult si nici nu mai vine asa ca vb prostii…

Adauga un comentariu