Eveniment-Social

Târg de Crăciun la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”din Iași

Publicat: 23 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Târg de Crăciun la Colegiul Național Garabet Ibrăileanudin Iași
Târg de Crăciun la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”din Iași

Elevii, profesorii și părinții Colegiului Național „G. Ibrăileanu”, Iași au organizat joi, 21 decembrie 2022, un târg de Crăciun menit să aducă în mijlocul lor atmosfera specifică sărbătoririi Nașterii Domnului.

După 2 ani de pauză, tradiția a fost reluată cu și mai mult entuziasm iar elevii s-au mobilizat de la mic la mare. Fiecare clasă s-a organizat pe standuri iar elevii și-au demonstrat îndemânarea, prezentând obiecte tradiționale, decorațiuni confecționate manual și preparate specifice sărbătorilor de iarnă. Și la această ediție, într-o atmosferă caldă și primitoare, circa 100 de profesori și părinți au asistat cu bucurie la momente artistice emoționante: cântece și dansuri populare, colinde, obiceiuri și tradiții de Anul Nou.

Încă de la prima ediție, Feeria de Crăciun a avut ca obiectiv principal strângerea de fonduri pentru susținerea unor cauze sociale iar anul acesta elevii s-au mobilizat din nou pentru a aduce puțină bucurie în sufletele unor copii care trec printr-o situație nefericită.

Adauga un comentariu