Magazin

Târgul național ExpoTexStil revine la Iași

Publicat: 09 oct. 2020

Tradiționalul târg național, ExpoTexStil, revine la Iași cu ediția anuală in perioada 13-18 Octombrie, la sala polivalentă. Obișnuita întâlnire cu producătorii din țara aduce un plus valoare și o certitudine a echilibrului calitate preț. Oferta pentru produsele de sezon este variată iar prețurile sunt cele de producător.
Sigur ca apropierea sezonului rece ne duce cu gândul la îmbrăcămintea și încălțămintea de calitate care sa ne protejeze de frig, fie ca vin de la producători locali sau de peste hotare.
Organizatorii ne asigura ca ieșenii pot participa liniștiti la ExpoTexStil deoarece s-au luat toate măsurile impuse ne normele actuale, privind protecția combaterii pandemiei. Acest târg nu intră sub incidența restricțiilor care s-au impus in ultima perioada și se deschide de marți până duminică in intervalul orar 10:00-20:00. Un prilej bun pentru vizitatori sa își achiziționeze produse de calitate la cele mai bune prețuri.

Comentarii
  • Targ in spatiu inchis??????? Este cu capul primarul? Atat de mult l-a doborat coronavirusul? Nu dai voie la om sa treaca pe langa niste moaste si faci targ in spatiu inchis?

Adauga un comentariu