Actualitate

Tată ucis de fiu, în judeţul Prahova. Tânărul de 29 de ani a fost reţinut

Publicat: 23 oct. 2021
Politia
Victima, în vârstă de 54 de ani, a murit pe loc

Un bărbat 29 de ani și-a înjunghiat tatăl cu un cuţit. Victima, în vârstă de 54 de ani, a murit pe loc. Crima a avut loc vineri spre sâmbătă, după miezul nopții.

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Albești, despre faptul că fratele său și-ar fi înjunghiat tatăl.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă, de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, fiind în custodia acestora, în vederea audierii și dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova, sub coordonareaa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și violență în familie”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Comentarii
  • Omorarea parintelui e o crima de nedescris, dar nu una de neconceput.
    Parintele cum s-a comportat cu propriul lui fiu? A-i da viata e placere, ce urmeaza… e durere!

Adauga un comentariu