Actualitate

Tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine va sta internat 14 zile la psihiatrie

Publicat: 25 mai 2022
colaj tatal care si-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine
Tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine nu are nici o remuşcare

Tatăl care a ascuns cadavrul propriului său copil într-o cușcă de câine este internat pentru două săptămâni la secția de pshiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației. Bărbatul este cercetat în continuare de procurori pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre.

anchetatori sighet, copilul mort într-o cușcă de câine
14 zile la pshiatrie a dat procurorul pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine și s-a cerut totodată o expertiză aprofundată

Tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine nu are nici o remuşcare

14 zile la pshiatrie a dat procurorul pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine și s-a cerut totodată o expertiză aprofundată. La reconstituire, bărbatul nu avea nici o remușcare, nici un regret, așa că procurorul a decis să i se facă în amănunt exertiza psihiatrică.

În cauză, anchetatorii continua verificările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

De asemenea, DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Copilul este găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

Ultima vizită a DGASPC Maramureș la această familie a fost în 4 aprilie, iar atunci, copilul a fost văzut în viață în joia de Paște când o asociație le-a dus cadouri.

curtea barbatului ce si-a lasat copilul mort într-o cușcă de câine
La reconstituire, bărbatul nu avea nici o remușcare, nici un regret, așa că procurorul a decis să i se facă în amănunt exertiza psihiatrică

Copil mort şi lăsat de tată în cuşca câinelui

Amintim că în seara zilei de 23 mai, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, polițiștii au găsit cadavrul unui copil de 14 ani în cușca unui câine. Apariţia forţelor de intervenţie a dat peste cap planul pe care tatăl de 48 de ani din Maramureș l-ar fi pus la punct de mai mult timp și anume, să poată încasa în continuare alocaţia minorului.

Potrivit declaraţiilor unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei, acolo unde specialiştii ar fi stabilit că acesta a avut discernământ atunci când şi-a băgat fiul într-un sac şi apoi l-a pus în cuşca câinelui.

În timp ce băiatul său era mort și abandonat în cuşca câinelui, bărbatul de 48 de ani a postat numeroase mesaje de dragoste pe rețelele de socializare.

„Nu plânge niciodată în public. Cine nu te cunoaşte râde, cine te urăşte se bucură, iar cine te iubeşte suferă”, „Cine te iubeşte nu renunţă, nu înşeală, nu minte”, scria bărbatul.

De asemenea, aceleaşi surse mai arată că băiatul în vârstă de 14 ani ar fi murit pentru că nu a fost îngrijit corespunzător şi nu a primit mâncare şi apă.

Astfel că marți, 24 mai, tatăl copilului de 14 ani a fost dus de anchetatori acasă pentru o reconstituire, iar ulterior va fi dus în faţa procurorilor pentru a se putea stabili încadrarea juridică a faptei oribile comise de bărbat. În faţa poliţiştilor, tatăl băiatului a declarat că l-a ţinut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar şi că era mort de doar câteva zile.

În acest sens, precizăm faptul că tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine va sta internat 14 zile la psihiatrie.
Adauga un comentariu