Cancan ultimă oră

Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

Publicat: 31 oct. 2020
George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub

În ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri conform cărora George Burcea și Andreea Bălan sunt în pragul divorțului, iar acum tatăl actorului a decis să vorbească. După ce actorul a fost prins drogat la volan, tatăl său a confirmat chiar și faptul că acesta se droghează.

Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

Tatăl lui George Burcea a oferit declarații în exclusivitate pentru impact.ro. Bărbatul îl critică pe fiul său și nu este deloc de acord cu felul în care acesta se comportă. Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea, pentru impact.ro.

Nelu Burcea a vorbit și despre evenimentul neplăcut de ieri, când fiul său a fost prins drogat la volan. „Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a spus tatăl lui George Burcea.

Burcea a fost testat cu aparatul Drugtest și a ieșit pozitiv la cocaină. Actorul s-a ales cu dosar penal. Între itmp soția sa a confirmat că nu mai sunt împreună, într-un comentariu la o postare de pe Instagram.

George Burcea, Anna Lesko și Viviana Sposub se scaldă în euro

Vedete precum George Burcea, Anna Lesko sau Viviana Sposub, care au participat la emisiunea Ferma, au câștigat sume colosale.

Bani grei pentru vedetele consacrate care au participat la emisiunea Ferma de la Pro TV. Nume precum George Burcea și a sa iubită nouă Viviana Sposub ar fi câștigat zeci de mii de euro din participarea la emisiune.

Nici Anna Lesko nu stă prea rău la capitolul „averi agonosite din televiziune” și se poate mândri cu o sumă destul de frumușică la care majoritatea românilor doar visează.

Criza generată de pandemia de coronavirus a afectat și banii câștigați de vedete la „Ferma”. Emisiunea era considerată, în sezoanele trecute, o mină de aur pentru persoanele publice, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Concurenții au plecat acasă cu mai puțini bani decât cei în anii trecuți. Mai mult, oamenii spun că sumele pe care le câștigă, în general, vedetele sunt mult mari decât onorariul primit în urma participării la showul de pe PRO TV.

„Ferma” s-a filmat timp de 37 de zile, în lunile august și septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. De asemenea, înainte de a participa, fiecare concurent, în parte, a stat cinci zile în izolare, pentru a se asigura că totul este în regulă, scrie Viva!.

Click! a aflat care sunt sumele de bani cu care au fost plătite vedetele care au participat la „Ferma” 2020: George Burcea 20.000 euro, Anda Adam 25.000 euro, Cezar Ouatu 4.500 euro, Giulia Nahmany 5.000 euro, Paul Diaconescu 15.000 euro, Anna Lesko 27.000 euro, Viviana Sposub 27.000 euro, Bogdan Stoica 11.000 euro.

Adauga un comentariu