Cancan

Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri șocante! Soțul Andreei Bălan ar putea să nu fie fiul său

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ies la iveală detalii şocante din viaţa lui George Burcea, după ce tatăl acestuia, Nelu Burcea a dat startul unei serii de declaraţii absolut halucinante! La numai o zi de când a mărturisit că ştia de faptul că fiul sau se droghează, Burcea senior spune că nici măcar nu este sigur că soţul Andreei Balan este fiul sau.

Nelu Burcea scoate la iveală detalii şocante din viaţa lui George Burcea. Tatăl actorului susţine că nu este sigur de faptul că el este fiul lui, din cauza faptului că mama lui George Burcea a fost damă de companie şi, de parcă nu ar fi fost suficient, aceasta l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi, dintre care unul era şofer de TIR.

Nelu Burcea povesteşte deschis că naşa de cununie a lui şi a soţiei a prins-o pe aceasta chiar în timp ce făcea sex în casă, cu unul dintre bărbaţii cu care l-a înşelat pe tatăl lui George Burcea, potrivit informaţiilor oferite de impact.ro. “Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înşelat cu doi bărbaţi. Unul dintre ei a fost şofer pe TIR, iar celălalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, aţi înţeles bine. I-a prins naşa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu ştiam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la naşa. Din cauza soţiei am stricat multe relaţii de prietenie şi de familie”, a spus tatăl lui George Burcea, pentru sursa citată.

Nelu Burcea a menţionat, de asemenea, şi faptul că mama copiilor săi a fost damă de companie în Turcia, lucru pe care îl spune deschis şi susţine că şi-l asumă, cuvânt cu cuvânt.

“În Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie. Da, îmi asum tot ceea ce spun pentru că nu mint. George ştie foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâţia ani. Ştie şi el, ştiu şi fraţii lui, au discutat despre asta. Să-l întrebaţi la cât timp îşi vedea el mama. Vă spun eu: la un an sau chiar mai rar. A fost crescut de bunici până la 19 ani, atunci când s-a mutat la Constanța. Aş vrea să o întrebaţi şi pe soţia mea dacă este adevărat că nu a lucrat o zi în viaţa ei, iar eu i-am oferit de toate: îşi cumpără numai haine de la casa Venus, o duceam la teatru, la film, o scoteam la restaurant la Ateneu. Era o mare doamnă. Am depus de două ori actele de divorţ la judecătorie, însă, de fiecare dată am primit acelaşi răspuns: că nu reuşesc să o găsească şi să o caut eu”, a mai spus Nelu Burcea.

Adauga un comentariu