Magazin

Tatal lui Leo de la Strehaia ingropat cu sicriul burdusit de bani

Publicat: 20 ian. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatal lui Leo de la Strehaia ingropat cu sicriul burdusit de bani
1

Leo, „printul” tiganilor din Strehaia, si-a condus ieri tatal pe ultimul drum. Ion Mihai, zis Goiaca, a decedat joi dimineata, la varsta de 54 de ani, dupa ce a suferit un infarct.

Inmormantarea tatalui lui Leo nu a fost deloc una fastuoasa, nu a cantat si nici nu a fost invitat vreun manelist. Doar muzica de inmormantare, interpretata de o fanfara, a fost auzita in localitatea mehedinteana Strehaia. Decizia se pare ca a fost luata chiar de Leo, care s-a ocupat de toate pregatirile, potrivit Libertatea

Totusi, asa cum cere obiceiul rromilor, Ion Mihai a fost ingropat cu hainele burdusite de bani, iar dupa ce a fost bagat in cavoul pavat cu gresie rosie, Leo si mama acestuia au aruncat iar in sicriu diferite valute, in total peste 5.000 de euro. Vizibil afectat de pierderea tatalui, Leo de la Strehaia a plans si a stat in permanenta cu mainile pe sicriu, incercand in acelasi timp sa-si linisteasca mama.

Dupa inhumare, familia, rudele si apropiatii s-au intors acasa, unde au luat parte la pomana, care, de asemenea, a fost facuta in liniste, „printul” tiganilor nevrand sa auda manele la inmormantarea tatalui sau.

Adauga un comentariu