National

Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl lui Mirel Dragomir criminalul din Timișoara declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul în arest
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest

În timp ce astăzi familia Andreei a condus-o pe tânăra de la Medicină pe ultimul drum, părinții lui Mirel Dragomir au mers la el, în arest. Nu a stat de vorbă cu mama, ci doar a comunicat cu tatăl și sora lui.

Ziua de astăzi a fost, de departe, cea mai dificilă pentru familia Andreei. Sute de persoane au condus-o astăzi pe ultimul drum pe studenta de la Medicină, despre care toți cei apropiați spun că era un om deosebit. Acum, familia vrea să se facă dreptate și își revine cu greu din șoc. În schimb, astăzi, Mirel Dragomir a fost vizitat de părinți și soră, în arest.

Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații în lacrimi

Mirel Dragomir a stat de vorbă astăzi cu tatăl și sora lui. Tatăl lui a făcut și primele declarații după ce a fost în vizită la fiul lui, în arest, spunând că tânărul i-a povestit că îi pare rău că a ucis-o pe Andreea.

„Ce a fost în mintea lui, spune: „nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul”, a declarat tatăl lui Mirel Dragomir, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul mai spune că este un moment greu pentru familie și se gândește și la părinții Andreei, care nu își pot reveni din șoc. Tatăl lui Mirel Dragomir a declarat, cu ochii în lacrimi, că nu poate accepta că fiul lui a omorât-o pe Andreea. Mama tânărului nici nu a fost la vorbitor.

„Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost”, a mai spus bărbatul, după ce și-a vizitat fiul, în arest.

Familia lui a fost în apartamentul în care a avut loc crima

Sora lui Mirel Dragomir, cea care a găsit-o pe Andreea fără suflare, în pat, nu poate uita ceea ce a văzut în ziua respectivă. Criminalul din Timișoara a folosit două cuțite pentru a-și duce gestul până la capăt, iar unul dintre ele s-a rupt după ce a înjunghiat-o de câteva ori. Dacă este găsit vinovat pentru cele întâmplate, ar putea rămâne pentru 25 de ani în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu