Stiri si curiozitati

Tatuaje mici fete: Ultimele tendințe pentru 2022

Publicat: 03 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatuaje mici fete Ultimele tendințe pentru 2022
Fetele aleg să-și facă un tatuaj ademenitor și super feminin

Fetele de obicei aleg să-și facă un tatuaj mic care să transmită ceva. Cele mai populare tatuaje mici pentru fete sunt purtate în locuri foarte discrete, fiind un simbol unic al individualității. Fetele aleg să-și tatueze un desen mic, dar care să fie jucăuș și aventuros.

De cele mai multe ori, fetele aleg să-și facă un tatuaj discret, ademenitor și super feminin. Unele aleg să-și tatueze fraze, desene colorate sau alb-negru. Fetele care preferă tatuajele mici de obicei se înclină spre desene ce simbolizează dragostea, libertatea, credința sau fericirea.

fluture tatuat pe piciorul unei persoane
Fetele aleg să-și tatueze un desen mic, dar care să fie jucăuș

Tatuaje mici pentru fete: Cele mai populare modele

Unul dintre cele mai comune tatuaje mici făcute de fete este trandafirul. Acestea de obicei își tatuează un trandafir într-un loc proeminent, trandafirul fiind un semn că ești fericită în dragoste. Fetele care aleg să-și tatueze unul de culoare roșie transmit lumii întregi că sunt îndrăgostite, în timp ce cele care își tatuează un trandafir negru o fac pentru că au pierdut o persoană dragă.

Printre cele mai actuale tatuaje sunt și desenele cu o buburuză. Această insectă simbolizează noroc, fiind potrivit pentru fetele care nu au încredere în propriul noroc. De asemenea, este o alegere bună și pentru fetele care speră la cele mai bune întâmplări și care vor să se îmbogățească. Există superstiția că buburuza atrage banii.

Citatele mici și scurte sunt un model foarte căutat de fete. Aceste tatuaje sunt o sursă de motivație. Fiecare om are câteva cuvinte care îi sunt dragi inimii lui. Astfel, unele fete își tatuează fraze legate de trecutul lor, altele optează pentru fraze care să le motiveze pentru viitor.

randunica tatuata pe corpul unei persoane
Tatuarea unei rândunici simbolizează speranța

Fundițele și fluturii, modele de tatuaje mici pentru fete

Fundițele și fluturii sunt modelele cele mai tatuate de către fete. Acestea pur și simplu iubesc aceste tatuaje minunate. Funda, de obicei, marchează ceva care s-a întâmplat cu acea persoană sau cu o persoană apropiată. Fundițele sunt tatuate de cele mai multe ori, după un eveniment fericit și extrem de rar unul trist. De exemplu, nașterea sau depășirea unei boli grave.

Fluturii sunt considerați simbol al frumuseții efemere și vanității. Fetele sunt ființe fragile la fel ca și fluturii. Din acest motiv, acestea aleg să-și tatueze un mic flutur pe umăr sau pe braț pentru a transmite că au un suflet fragil. Unele aleg fluturele pentru un sens mai emoțional, cum ar fi în onorarea cuiva care a trecut în neființă.

Printre cele mai actuale tatuaje sunt și desenele cu o buburuză

 

Cele mai ciudate tatuaje mici pentru fete: Pasărea colibri, floarea de lotus și rândunica

Pasărea colibri este un model mai rar ales de fete ca tatuaj. Acesta are o semnificație foarte puternică. Micuța pasăre este simbolul perseverenței, vitalității incredibile și a capacității de a rezista oricăror lovituri din partea sorții.

Fetele care își tatuează floarea sacră, lotosul, o fac pentru protecție. Cele care poartă pe mâini acest tip de tatuaj se află sub protecția puterilor superioare și au contact direct cu Universul. Această alegere a unui astfel de tatuaj este mai ciudată, dar foarte potrivită pentru fanii budismului și susținătorii teoriei reîncarnării.

floare de lotus tatuata pe mana unei persoane
Fetele care își tatuează floarea sacră, lotosul, o fac pentru protecție

Rândunica este o pasăre care are o importanță deosebită pentru marinari. Chiar dacă este un semn al marinarilor, acestă pasăre este un model de tatuaj foarte apreciat de fete. Pentru mărinari, rândunica simboliza aproprierea de pământ. Pentru fete aceasta semnifică altceva, dar similar cu cel original. O rândunică simbolizează speranța, afecțiunea pentru cei dragi și un suflet bun. Fetele care se consideră bune la inimă și sufletiste aleg să-și tatueze o rândunică pe braț sau undeva pe corp.

Unul dintre cele mai comune tatuaje mici făcute de fete este trandafirul

Există multe idei pentru tatuaje mici pentru fete, însă cel mai potrivit tatuaj este cel care te reprezintă. Dacă reușești să te regăsești într-o frază, într-un obiect care simbolizează ceva sau într-un animal cu care te asociezi atunci tatuajul tău va fi cel mai original. Însă, rămân a fi apreciate și tatuajele comune, cunoscute tuturor pentru semnificația pe care o poartă.

Adauga un comentariu