BZI LIVE

LIVE VIDEO – Te-ai întrebat vreodată cine a pictat tramvaiele din Iaşi? Unul dintre tinerii artişti vizuali care a lucrat la acest proiect va fi prezent în studioul BZI LIVE! Alexandru Bălteanu va discuta despre lucrarea care a înfrumuseţat aspectul mijloacelor de transport în comun din oraş – FOTO

Publicat: 27 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 28 octombrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE va veni Alexandru Cristian Bălteanu, masterand în anul 2 la secția de Design de produs în cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design Iași. Invitatul Biancăi Ciubotariu a pictat împreună cu alţi colegi de breaslă, tramvaiele din Iaşi. Alexandru va povesti despre cum a pornit iniţiativa de a înfrumuseţa aspectul mijloacelor de transport din Iaşi, despre proiecte la care lucrează în prezent, dar şi despre posibilităţile de angajare ale tinerilor artişti vizuali din Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu