Bzi.ro

Te căsătoreşti în viitorul apropiat? Anunţă-ţi apropiaţii cu ajutorul invitaţiilor electronice!

Publicat: 09 oct. 2019
32 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

De câte ori te-ai gândit cât eşti de norocos pentru că te-ai născut în vremurile acestea, când totul este foarte simplu? Cu toate că avem tendita de a ne plânge constant, adevărul este că viaţa noastră e foarte uşoară, comparativ cu viaţa părinţilor şi a bunicilor noştri. Tehnologia ne ajută în toate privinţele. Putem face mâncare în câteva minute sau dacă nu avem timp, putem comanda cu ajutorul internetului. Rufele vor fi spălate şi uscate în mai puţin de două ore, fără să ne mai facem griji unde le vom usca. Şi lista poate continua la infinit, pentru că avem foarte mult lucruri pentru care să fim recunoscători şi majoritatea le avem datorită tehnologiei din ziua de astăzi.

Aceasta tehnologiei ne este alături în toate momentele importante din viaţa noastră, inclusiv la nuntă. Iar dacă urmează să te căsătoreşti în viitorul apropiat, cu siguranţă ai început pregătirile din timp. Nu uita să trimiţi invitaţiile cu minim două luni înainte, astfel încât toate persoanele să aibă timpul necesar pentru a se gândi şi pentru a veni la eveniment, în cazul în care nu locuiesc în ţara sau în localitate. Din nefericire, de cele mai multe ori, prietenii apropiaţi şi rudele sunt departe de noi şi îi revedem doar la evenimentele importante.

Astăzi vrem să îţi propunem ceva diferit, legat de nunta ta

Astăzi vrem să îţi propunem ceva diferit, legat de nunta ta. Dacă nu ai ales încă invitaţiile, ce ai spune de invitaţii de nuntă electronice? Nu ştiai că există aşa ceva? Nu e nici o problemă! Este un concept relativ nou apărut pe piaţă şi trebuie să recunoaştem că ne-a atras atenţia din prima. De ce? Pentru că este cea mai bună soluţie de a invita persoanele apropiate, indiferent unde se afla. Şi să nu mai spunem că vei face şi economie, pentru că vei plăti o singură invitaţie. Şi dacă ne gândim bine, vei proteja şi mediul înconjurător, pentru că este o modalitate foarte bună de a economisi hârtie.

Poate te întrebi ce este exact o invitaţie electronică.

Poate te întrebi ce este exact o invitaţie electronică. Aşa cum îi spune şi numele, este un fişier electronic, care poate fi static sau animat, sub forma unui clipulet. Tu alegi ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine. Clasică invitaţie electronică este o imagine peste care se va adăuga scrisul pe care îl doreşti. Îţi recomandăm să foloseşti o fotografie cu tine şi cu jumătatea ta pentru fundalul invitaţiei, iar scrisul este cel pe care l-ai fi imprimat pe o invitaţie clasică. Va conţine detalii despre numele mirilor, al naşilor, al părinţilor, dată, oră şi locaţia evenimentului şi alte detalii cum ar fi ţinută obligatorie (dacă există un dress-code impus) şi numerele de telefon la care se poate confirma prezenţa.

Invitaţia sub formă de clipulet este mai complexă şi poate cuprinde mai multe fotografii cu voi doi sau puteţi alege una dintre invitaţiile standard, iar scrisul va apărea treptat. Este o invitaţie foarte interesantă, care merită atenţia ta.

Aceste invitaţii electronice pot fi trimise prin email, prin messenger, WhatsApp şi aşa mai departe. În câteva secunde, cei dragi vor primi una dintre cele mai frumoase şi inedite invitaţii la nuntă pe care le-au văzut vreodată.

Ce spui? Alegi o invitaţie electronică?

Sursa foto: https://www.crisiashop.ro/invitatie-nunta-electronica-our-weddingloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit