Magazin

Te impiedica jobul de model de videochat sa iti gasesti jumatatea? 

Publicat: 23 oct. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Te impiedica jobul de model de videochat sa iti gasesti jumatatea 

Astazi am avut o inspiratie as putea spune si m-am gandit sa discutam despre relatii, despre impactul acestora in viata unui model de videochat si care sunt schimbarile care se produc atunci cand faci videochat si ai un partener de viata, sau poate cand esti in cautarea unuia. 

Sunt multe fete care se angajeaza in videochat si care au anumite temeri, daca le pot numi asa in ceea ce priveste conexiunea cu un partener in viata reala. De ce ? Pentru ca le este teama ca nu vor fi intelese, le este teama sa nu fie judecate sau alte lucruri. Nu uitati ca in videochat veti interactiona cu diverse caractere si totodata veti reusi sa va imbunatatiti partea conversationala, veti reusi sa anticipati ce anume gandeste un barbat si sa nu uitam ca veti prinde incredere in voi.    

Fetelor, intotdeauna alegeti-va partenerii dupa bunul plac si mai ales nu uitati de faptul ca nu trebuie sa depindeti de nimeni. Voi sunteti stapane pe propriile decizii in viata si este alegerea lor daca accepta sau nu.  Candva am auzit un citat” barbatii sunt precum un tren, daca opresc in gara bine, daca nu vine urmatorul”. Intelegi voi insemnatatea. 

Sunt multe modele de videochat care sunt deja in relatii stabile si da, exista timp si pentru viata persoanala. Important este ca persoana de langa voi sa va sustina, sa va inteleaga si sa va incurajeze.  Multe fete cad in capcana barbatilor si prefera ca ele sa aduca bani in casa si ei sa nu aiba un loc de munca. Este un lucru complet gresit si nu denota o relatie sanatoasa. 

Categoric se produc anumite schimbari in relatie. Este posibil sa aveti programe diferite de lucru, insa la studio mereu iti poti alege tura pe care sa lucrezi in asa fel incat sa va puteti plia. Poti avea parte de mai multa atentie din partea lui deoarece va vedea ca esti muncitoare si ca te gandesti la binele relatiei. Si sa nu uitam de faptul ca iti va observa evolutia ta ca femeie, va observa ca vei fi mereu aranjata, ca vei avea incredere in tine, te vei vedea tu  mult mai puternica. 

Sunt barbati care nu accepta ca partenera lor sa fie admirata de catre alte persone, chiar daca este virtual, asta pentru ca ei nu sunt siguri pe ei. Nu neg si acest lucru, insa astfel de situatii se rezolva o data cu trecerea timpului. Noi avem cateva exemple destul de clare in studio, modele care au avut anumite impedimente pentru ca este si normal, nu poate fi totul roz, insa care au invatat sa gestioenze astfel de situatii. 

Daca iti doresti sa aflii mai multe detalii despre cum anume poti gestiona anumite situatii cu partenerul de viata, te asteptam cu drag la noi, unde o vei cunoaste pe Adina, colega noastra de dezvoltare persoanala.Ea te va ghida si te va sustine in orice decizie vei lua. 

Comentarii
  • 💞”Multe fete cad in capcana barbatilor si prefera ca ele sa aduca bani in casa si ei sa nu aiba un loc de munca. „…corect 100%.💞

    Fata de la videochat ( prințesa ) trebuie să rămână cu banii ei iar băiatul să meargă la Anglia în construcții și să trimită bani pt a întreține relația. Așa ar fi corect, problema e că doar băieții fără serviciu iasă cu fete care face videochat…!

    Aici trebuie umblat, voi, modelele de videochat tre’ să mergeți la cabinete medicale,spitale,etc…și să agățați oameni cu carte,gen: avocați,medici,antreprenori de succes,dezvoltatori,fețe bisericești, episcopi,creatori de modă…ei sunt singurii care pot să vă achite nota de plată, restul băietanilor lucră doar pe salarul minim, este bèțâvani,violenți cu femeile,…nu este de năsucul vostru!

    Bonus: societatea in general este de vină că judecă dur angajatele de videochat, oamenii trebuie să accepte că si videochatul,dansul la bară,parazitismul, etc…sunt meserii și trebuie tratate cu respect!

  • Pai ba curvelor, noi nu vrem relatii cu curve, n-o sa aveti voi de ales, alegem noi sa nu ne bagam in relatii cu voi.
    La ce avem noi nevoie de relatii cu curve, al caror sfincter il stie tot Internetul?
    Videochatistele au comportament de curve si in afara studioului sau cand nu sunt pe webcam, nu e ca si cum nu conteaza.
    Studiourile poolei va mint pt. ca nu ii intereseaza decat un singur lucru, sa se imbogateasca din prostitutia voastra.
    Duceti-va ba la munca cinstita, terminati cu prostitutia.

  • Cervix, nu sfincter.
    Dar ideea e aceeasi, te bagi intr-o relatie cu o curva doar cand chiar n-ai putut gasi ceva mai bun de atat, pe una din cea mai joasa clasa.

  • Si aici e si vina universitatilor, a rectorilor, decanilor, profesorilor avari care isi pun salarii colosale, marind taxele incat imping studentele la prostitutie ca sa isi poata plati educatia.
    Rusine si voua, sunteti complici la transformarea a mii de studente in prostituate.
    Degeaba va credeti voi mari profesori si mari somitati, menirea voastra era sa transformati tinerele in persoane de valoare, cu un bagaj de cunostinte iar voi in practica le-ati transformat in prostituate, nu sunteti somitati, sunteti niste gunoaie infecte, salariile voastre sunt platite din prostitutie, masinile voastre de lux si vilele voastre sunt platite din prostitutie.

Adauga un comentariu