Local

Telemedicina este iniţiativa de lăudat a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi

Publicat: 28 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Telemedicina este iniţiativa de lăudat a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi
Schimbare la Spitalul „Sf. Spiridon“ Iași! Vlad Porumb este noul președinte al Consiliului de Administrație

Apelaţi 0727655555 pentru consultaţii dermatologice

În vremea pandemiei de coronavirus unităţile medicale găsesc soluţii alternative pentru persoanele care au nevoie de îndrumare medicală.

Telemedicina, conform avizului autorităţilor, a devenit modalitatea cea mai recomandată de consultaţie în această perioadă pentru pacienţii care nu necesită o intervenţie în regim de urgenţă.

La nivelul Secţiei Clinice Dermato-Venerologie exista un număr de telefon pe care îl pot apela pacienţii ori potenţialii pacienţi în momentul în care doresc un sfat din partea unui cadru medical.

Numărul poate fi apelat de oricine crede că are nevoie de o indurmare în privinţa unei reacţii cutanate, de alegerea unui produs pentru îngrijirea pielii ori pentru a solicita o consultaţie.

„Răspunsurile vor fi prompte, vă asigur că va răspunde la telefon un medic dermatolog care va şti să vă orienteze în funcţie de suferinţa dumneavoastră. Nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0727655555.” a declarat pentru BZI prof.dr. Laura Solovăstru, conducătorul Secţiei Clinice Dermato-Venerologie din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” Iaşi.

Numărul de telefon este contactat deja de numeroase persoane, atât de pacienţii secţiei, în privinţa tratamentului pe care îl urmează, cât şi de persoane care au avut curiozităţi sau neclarităţi privind modalităţi de protecţie împotriva noului coronavirus.

Menţionăm faptul că urgenţa trebuie tratată în cadrul secţiei iar specialiştii ne sfătuiesc să nu ezităm să ne prezentăm la spital în momentul în care afecţiunea de care suferim ne pune în pericol viaţa.

În cadrul interviului prof. dr. Laura Solovăstru ne-a vorbit despre afecţiunile ce nu pot suferi amânare indiferent de contextul pandemiei de coronavirus.

Adauga un comentariu