Magazin

Tendințe moderne în design-ul interior

Publicat: 01 nov. 2019

Așa cum se schimbă moda vestimentară, tot la fel și aspectele ce vizează amenajarea interioară se modifică și țin pasul cu stilurile moderne inspirate din mediul înconjurător. Este clar că unele elemente vor rămâne criterii statement pentru ceea ce înseamnă eleganța și rafinamentul. Calitatea trebuie să primeze indiferent de context. Stilurile moderne sunt conturate în jurul ideii de optimizare a spațiului, efectul vizual fiind unul de efect în ciuda accentelor care par simple. 

Pentru cei interesați care își doresc un mobilier mereu în tendințe, dar care să fie și fabricat din materiale calitative, Archicraft este un punct de reper. În catalogul magazinului specificat se regăsesc diverse categorii ce sunt menite să întregească atmosfera din întreaga locuință. De asemenea, echipa Archicraft este recunoscută pentru cunoștințele vaste în design-ul interior. Mai mult decât un magazin, doritorii regăsesc la Archicraft articole și sfaturi pentru amenajarea spațiului în mod creativ și totodată expresiv.

Ce se poartă în materie de design interior – sfaturi Archicraft

*Natura, prietena omului

Chiar dacă stilul modern acaparează, elementele inspirate din natură nu trebuie omise. Fie că este vorba despre plante sau panouri din piatră sau lemn, acestea sunt destinate să aducă doza de liniște și relaxare în orice cămin. 

Lemnul spre exemplu induce senzația de căldură și faptul că reflectă lumina redă spațiului iluzia optică de marire. Este ideal mai ales pentru sufrageriile înalte să fie amplasată o plantă de dimensiuni mai mari. Dacă este ales un lămâi, acesta nu doar că va înfrumuseța peisajul, dar va emana și un miros plăcut în întreaga locuință. 

*Combinațiile metalice

Dacă până la ora actuală mixurile metalice erau o dovadă a lipsei de gust, noile trenduri în materie de design interior se orientează spre această idee îndrăzneață care conferă un aer extravagant și totuși elegant, dacă sunt alese corespunzător. La Archicraft, catalogul de produse și de piese de mobilier vine într-o formă rafinată. Nuanțele reci ale aluminiului sau oțelului inoxidabil creează un decor modern, iar alama sau cuprul conferă strălucire și senzația de confort. 

Rezultatul va fi un aspect unic, îndrăzneț, fără să aglomereze aria vizuală. La Archicraft, aceste mixuri sunt realizate într-un mod inedit, elegant și nonconformist în același timp. 

*Formele geometrice

Atât în ceea ce privește vestimentația, cât și în decorurile interioare ale locuințelor, formele geometrice sunt emblema stilului modern. O altă arie a modernului destinată în special persoanelor organizate, echilibrate, care preferă gândirea logică matematică. Un aspect ce trebuie luat în considerare atunci când este ales stilul design-ului interior este că acesta exprimă personalitatea proprietarului într-o oarecare măsură.

Formele geometrice se află la polul opus accentelor minimaliste. Decorurile formate din unghiuri drepte dau impresia unui haos ordonat și implicit creează un efect vizual puternic. Formele geometrice oferă un cadru perfect prin imperfecțiunea liniilor impunătoare. Decorarea în acest stil garantează versatilitate și vor completa cu succes piesele de mobilier. Pe Archicraft.ro, cei interesați sunt invitați să dea frâu liber imaginației atât prin piesele de mobilier din catalog, cât și prin sugestiile oferite pentru amenajarea spațiului interior.

*Elementele florale sunt un trend de actualitate

Elementele florale fac parte din stilul clasic, dar de curând au revenit în trendurile de design interior. Gingășia florilor reprezintă o sursă constantă de inspirație și se adresează persoanelor romantice, melancolice. 

Designerii recomandă utilizarea unor modele florale de dimensiuni mari, multicolore care vor contrasta cu elementele minimaliste ale stilului actual. Acestea se pot utiliza în tapet, țesături, covoare, tapițerii etc. Pentru a se evidenția corespunzător, acestea se pot valorifica prin elemente de mobilier simple, minimaliste care să lase decorului floral toată lumina reflectoarelor.

*Tavanul – un spațiu ideal pentru decorațiuni

În categoria amenajărilor interioare se regăsește și design-ul tavanului. Acesta poate fi gândit în mod creativ, prin alegerea unei nuanțe intense. Un artificiu de stil de care pe care îl pot integra doritorii este un corp de iluminat impresionant. Alături de formele geometrice sau elementele florale, o lustră asimetrică va îmbunătăți vizibil întreg aspectul camerei. În catalogul de la Archicraft se regăsesc modele concepute în mod original în ceea ce privește corpurile de iluminat și nu numai. 

Pentru o doză mai mare de inspirație, produsele de la magazinul online Archicrat reprezintă un punct de reper. Mărimile inedite și modelele impresionante au drept fundament forme asimetrice, culori inspirate din natură ce se regăsesc într-o gamă variată menită să încadreze tipuri diferite de personalități și preferințe.

 loading...

Adauga un comentariu