Economic Local

Tendințele în materie de make-up pentru petrecerea de Revelion. Saloanele din Iași sunt pline

Publicat: 30 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tendințele în materie de make-up pentru petrecerea de Revelion. Saloanele din Iași sunt pline
Ieșencele și-au făcut din timp programare la saloane pentru petrecea de Revelion

Ieșencele vor să strălucească în noaptea de Revelion 2024, de aceea aleg ținute pe măsură și un make-up care le avantajează. Specialiștii din Iași spun că în perioada aceasta sunt aglomerați cu programările

Pentru Revelionul 2024 machiajul are tendințe strălucitoare și expresive, astfel că ieșencele optează pentru un make-up soft. Elementele cheie pentru petrecerea de Revelion sunt machiajele care scot în evidență trăsăturile feței. Culorile metalice, precum auriul și argintiul, sunt în vogă. Clientele plătesc între 250 și 300 de lei pentru un make-up profesional. Specialiștii spun că programările au fost făcute și cu 3 luni înainte pentru ca doamnele și domnișoarele să arate perfect la petrecerea dintre ani. Astfel, dacă luăm în calcul machiajul, ținuta, părul, locația și manichiura, o persoană poate cheltui și 1.500 de lei pentru petrecerea dintre ani.

Ieșencele aleg un make-up glamorous pentru noaptea de Revelion 2024

Specialiștii în make-up din Iași spun că cele mai folosite culori pentru machiajul de Revelion sunt auriul și argintiul.

„Clientele preferă ochi sclipitori în noaptea de Revelion. Am avut cerințe pentru farduri de pleoape cu sclipici sau pigmenți strălucitori pentru a evidenția ochii. Culorile metalice, precum auriu și argintiu, sunt în vogă în acest an. De asemenea, multe fete optează pentru nuanțe intense și îndrăznețe de ruj, cum ar fi roșu, burgundy sau violet, pentru a crea un efect de mărire a buzelor. Conturul grafic este cel mai exploatat tip de make-up în 2023. Vedem și pe rețele de socializare cum femeile își pictează și desenează diferite linii sau forme pe pleoape.

Conturarea ochilor în stil grafic ajută la crearea unui efect de lifting. Liniile îndrăznețe sau detaliile artistice pot adăuga un element de dramatism machiajului. Un alt trend cerut sunt machiajele monocromatice. Nuanțele deschise care creează un look monocromatic modern și elegant. La fel și machiajele cu bijuterii ajută la strălucirea machiajul. Micile cristale sau elemente metalice pe obraji sau în colțurile ochilor creează un look impecabil”, spun specialiștii.

Ieșencele își fac programări din timp pentru o manichiură impecabilă de Revelion

Unghiile pentru Revelion 2024 aduc în prim-plan strălucirea și inovația. Culorile metalice, precum auriul și argintiul, sunt în vogă, iar modelele abstracte sau efectele sidefate oferă un aspect festiv. Unghiile cu sclipici, french-ul reinterpretat sau nuanțele dramatice, precum burgundy și verde smarald, sunt printre tendințele populare pentru a străluci în noaptea de Revelion.

„Pe lângă culorile metalice și sclipici, accentele de perle și pietre prețioase adaugă un element de eleganță. Design-urile grafice sau modelele de stele și fulgi de zăpadă sunt alegeri creative pentru un look festiv. Manichiurile cu unghii lungi, stiletto sau forme variate aduc un plus de originalitate. În ceea ce privește texturile, unghiile cu efecte chrome sau holografice sunt extrem de populare pentru Revelion, aducând un plus de modernitate. De asemenea, modelele geometrice și abstracte, precum și unghii cu ilustrații subtile, sunt în trend.

Pentru cei care preferă un look mai discret, manichiurile nude sau pastelate cu accente subtile de strălucire rămân o alegere elegantă. Pentru un plus de extravaganță, unghiile cu efect de oglindă sau texturi care imită pielea de șarpe sunt în trend. Un alt trend notabil pentru Revelion este utilizarea decorațiunilor tridimensionale, cum ar fi perlele sau mici bijuterii care să creeze un efect de lux. Pentru un look dramatic unghiile lungi, în formă de migdale sau cu vârfuri ascuțite, sunt în centrul atenției”, spune Mihaela, manichiuristă din Iași.

Ieșencele și-au făcut din timp programare la salon pentru a se aranja pentru noaptea de Revelion. De asemenea, doamnele și domnișoarele aleg să-și asorteze coafura cu o ținută extravagantă, o manichiură impecabilă și un make-up strălucitor pentru Revelion 2024.

Adauga un comentariu