Local

Tenismena ieșeancă Andreea Prisăcariu, hărțuită pe internet după un meci pierdut: „Blatisto!”

Publicat: 15 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tenismena ieșeancă Andreea Prisăcariu hărțuită pe internet după un meci pierdut Blatisto
Andreea Prisăcariu, terorizată pe inetrnet pentru că a pierdut un meci

Tenismena ieșeanca Andreea Prisăcariu este hărțuită pe internet de mai multe persoane, care o acuză de blat.

Sportiva în vârstă de 20 de ani, (locul 673 WTA) a primit mai multe mesaje după meciul pierdut astăzi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, în fața slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).

Andreea Prisăcariu este în Antalya de la începutul lunii decembrie. Unde au loc o serie de turnee ITF.

Andreea Prisăcariu, hărțuită după eșecul din Antalya

La turneul „W15 Antalya 2”, Andreea Prisăcariu a ajuns în faza sferturilor de finală. A fost învinsă astăzi de o jucătoare mai slab cotată, iar două persoane care au pariat pe victoria ei au hărțuit-o online, pe Instagram. Mesajele trimise sunt incalificabile, violente și de-a dreptul macabre.

„Jucătoare blatistă. Ai pierdut, nenorocito! Toți jucătorii români sunt niște blatiști. Să muriți cu toții! Coronavirusul să te omoare pe tine și pe familia ta”, i-a transmis o persoană, care mai mult ca sigur a pariat pe o victorie a tenismenei ieșence și care a pierdut bani din această cauză.

„Curvă grasă! Fac pariu că ești mai bună în a întreține relații sexuale orale decât la tenis. Graso! Oprește-te din a face sex și antrenează-te. Ești de-a dreptul jalnică”, i-a scris un alt parior înfuriat.

Andreea Prisăcariu, Revelion cu manele în Antalya

Andreea Prisăcariu s-a distrat pe cinste în noapte dintre ani, în Antalya.

Andreea Prisăcariu, una dintre cele mai excentrice jucătoare de tenis din circuit, a petrecut revelion în Turcia, la un hotel din Antalya. A fost împreună cu Ioana Zvoranu, altă jucătoare din nou val. Cele două au luat parte la o mini-petrecere în pijama.

Tenismena ieșeancă Andreea Prisăcariu și-a început seara cu o fotografie incendiară: „Ultima poză în bikini din 2020. De ce nu?”. A postat apoi un clip video în care dansează pe ritmuri orientale, spre deliciul celor 5.600 de urmăritori: „Ascultă și tenismenele Bogdan de la Ploiești, nu-i problemă”.

Andreea Prisăcariu, campioană la tatuaje

Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje.

„Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine“, a spus tenismena ieșenacă.

A fost prietenă cu Bianca Andreescu

Andreea Prisăcariu a avut o relație apropiată cu Bianca Andreescu, însă cele două nu au mai păstrat legătura. Andreea a povestit că Bianca a scos-o de la prieteni pe Facebook și i-a făcut o caracterizare neașteptată canadiencei. Tensimena ieșeancă Andreea Prisăcariu a spus recent, într-un interviu pentru GSP, că Andreescu a ajuns la un nivel înalt datorită faptului că a primit bilete gratuite la turnee, în timp ce cariera ei a fost legată de împrejurări total diferite.

Adauga un comentariu