National

Tensiuni mari în coaliţie după ce TNL îi acuză pe cei din PSD de măsuri comuniste

Publicat: 11 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tensiuni mari în coaliţie după ce TNL îi acuză pe cei din PSD de măsuri comuniste
TNL stârnește controverse printr-o postare ce critică PSD-ul

În coaliția de guvernare pare să izbucnească scandal după scandal. Acum, cei de la Tineretul Național Liberal (TNL) îi acuză pe cei de la PSD că iau măsuri comuniste. Postarea a stârnit sute de reacții, iar internauţii s-au amuzat pe această seamă.

Asta în condiţiile în care precedentul mare scandal din coaliție a pornit tot de la o postare publicată de zona de tineret. Florin Cîțu s-a arătat nemulţumit de faptul că, la acea dată, Tineretul Social Democrat (TSD) sponsorizat un filmuleţ în care fostul premier face mai multe declarații care se bat cap în cap.

Tensiuni în coaliție după ce TNL acuză PSD de măsuri comuniste

Așadar, ultima postare publicată de TNL ar putea duce la noi tensiuni după cele care au izbucnit la începutul săptămânii. Tinerii liberali consideră că cei din PSD au mai multe măsuri comuniste. Tinerii politicieni nu sunt de acord cu faptul că social democrații vor să supraimpoziteze dublu câștigurile românilor. Aceștia sunt de părere că oamenii corecți nu ar trebui să achite taxe suplimentare pentru veniturile pe care le-au obținut. Tinerii se întreabă dacă următoarele măsuri nu ar fi pâine la cartelă sau coada la lapte:

De ce vrea PSD să bage mâna în buzunarelor oamenilor care muncesc și au succes? De ce vrea să supraimpoziteze și să taxeze dublu bunurile câștigate cinstit de români?
Egalitatea corectă este aceea pe care o avem la linia de start, nu la linia de finish. Iar PSD se pare că înțelege finanțe doar la nivel de teorie socialistă utopică. Crede că doar așa poate să îngroașe buzunarele statului. Pentru că nu, nu la categoriile defavorizate vor ajunge suprataxele.
Oamenii care muncesc, oamenii care au venituri, care au plătit impozite, au plătit taxe, nu trebuie penalizaţi pentru că au avut succes în viaţă, trebuie încurajaţi.
Ce urmează? Pâine pe cartelă? Coadă la lapte?
De ce vrea PSD să vă taxeze de două ori pe aceleași bunuri? Întrebați-i direct: [email protected] se arată în postare publicată de TNL pe rețelele de socializare.

TSD este implicat într-un scandal de proporţii în coaliție

Pe de altă parte pare că în ultima perioadă, scandalurile din coaliție pornesc de jos, de la tineret. În urmă cu câteva zile, TSD a fost implicat într-un scandal care l-a avut în centru pe Florin Cîțu. Președintele PNL era nemulţumit de faptul că tinerii social democrați sponsorizează diverse filmulețe cu el:

”Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem dacă va continua. Să spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair”, le-a spus Florin Cîțu, colegilor din BEX.

 

În filmuleţul menționat de către fostul premier se regăsește un colaj în care Florin Cîțu face o serie de declarații care se bat cap în cap. Așadar, pe lângă faptul că TNL acuză PSD de măsuri comuniste și TSD pe Florin Cîțu de declarații contradictorii, coaliția a mai fost implicată în diverse scandaluri interne după ce liderii politici au adoptat declarații publice contrare.

Tags:
Adauga un comentariu