Prima pagină » Local » Tentativă de fraudă electorală la o secție din localitatea Moreni, comuna Prisăcani

Tentativă de fraudă electorală la o secție din localitatea Moreni, comuna Prisăcani

09 iun. 2024, 09:55,
BZI.ro, în Local

Update – „Referitor la informațiile apărute în spațiul public cu privire la o posibilă tentativă de fraudă electorală, suntem abilitați să vă informăm următoarele:

La data de 09 iunie a.c., ora 09:24, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că membrii unei secții de votare din satul Moreni, comuna Prisăcani ar da buletine de vot în plus alegătorilor. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate nu se confirmă”.

Știre inițială

Tentativă de fraudă electorală la o secție din comuna ieșeană Prisăcani. Mai mulți alegători au fost surprinși cu câte două buletine de vot. A fost chemată imediat poliția.

La Secţia 607 din localitatea Moreni, comuna Prisăcani, au fost surprinşi alegători cu câte două buletine de vot pentru preşedintele CJ. A fost sesizată poliţia şi suspendată activitatea secţiei.

„Am fost sesizat de către un reprezentant al unui partid și am redirecționat să sesizeze problema la secția respectivă. Fiecare secție își rezolvă întâmpinările privind propria activitate. Aceasta reprezintă o întâmpinare cu propria activitate și va fi solutionată de secția respectivă”, a precizat Simion Daniel Ştefan, de la Biroul Electoral de Circumscripție Prisăcani.

 

 

Comentarii
 • Alexe, fraudează….

 • La sectia de votare din Iasi , str Dimitrie Mangeron , Facultatea de chimie, nu exista tusiere in cabinele de vot, cum sa stampilezi 5 hartii fara tusiera????? Presedintele intreba telefonic dimineata daca studentii cu viza de flotant pot vota la locale……… La intrare esti intrebat daca votezi si pentru europarlamentare. Oai cum? Nu se voteaza si europarlamentare??? “ puteti alege” daca votati sau nu ….

 • Și la secția unde am votat m-a întrebat dacă votez pentru europarlamentare !Tactica cui o fi ???

 • Si la Scoala nr.38 Petru Poni Iasi intreba la intrare alegatorii daca voteaza si pentru europarlamentare.Este o tactica de a mai manevra voturile.Votul unei persoane care nu voteaza europarlamentare stiu ei cum sa-l dribleze in favoarea unora.Ai fost prezent si ai lasat votul la liber.Doar daca la verificarea actului de identitate este posibil cel care verifica si softul este conceput sa bifeze daca tu ca alegator optezi votarea petru ambele alegeri sau doar una.

 • Cetățeanul turmentat🙃

  La Prisăcani,eu,eu cu cine votez?
  Că toți ,,candidații e buni”(în promisiuni)…

  Na,mari dilema…

  Uite-acusi primiși pe telefon ,,Ro-Alert-alegeri Prisăcani”,cu indicația pe cine sa alegem in comuna!
  Da’ mai întâi,trag o fugă până la birt,să mă limpezesc la cap!🍷

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
09 iulie 2024
09 iulie 2024