Cancan

Teo Trandafir, despre prima căsătorie: „Oamenii vin în viața mea și după își găsesc rostul lor”

Publicat: 14 sept. 2021
Teo Trandafir cu ochelari in platou la Denise Rifai
Teo Trandafir a vorbit despre casatoria pe care a avut-o cu pilotul Alexandru Trandafir

Teo Trandafir a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre prima căsătorie. Vedeta tv a fost căsătorită de două ori, însă mereu a știut să păstreze discreția când a venit vorba de viața personală. În cadrul emisiunii online „În Oglindă”, Teo a vorbit despre prima căsătorie.

În anul 1990, Teo Trandafir s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir. Cei doi s-au cunoscut, au ieșit împreună și au relizat că sunt făcuți unul pentru celălalt

Teo Trandafir, despre prima căsătorie

Cei doi au decis să se căsătorească imediat după Revoluție, sentimetele pe care le împărtășeau fiind extrem de puternice. Despre mariajul pe care l-a avut alături de Alexandru Trandafir, vedeta tv are doar cuvinte de laudă. Perioada petrecută alături de acesta a fost una extrem de frumoasă, specială, în care a aflat ce înseamnă să iubești cu adevărat.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.

Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea „În Oglindă”.

Ce ocupație avea primul soț al vedetei

În timpul interviului unde Teo Trandafir a vorbit deschis despre prima căsătorie s-a aflat și o problemă pe care cuplul o avea. Din cauza meseriei pe care Alexandru Trandafir o avea, cea de pilot în domeniul aviației, stăteau mai mult separați.

După șase ani, prezentatoarea și soțul ei au decis să divorțeze pe cale amiabilă.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a mai adăugat prezentatoarea.

Câți bani câștigă Teo Trandafir din televiziune

Deși nu a spus niciodată ce salariu încasează, Teo Trandafir spune că „viața de vedetă” nu este așa roz în ceea ce privește partea financiară. Aceasta nu se plânge, însă subliniază că veniturile nu sunt nici pe departe așa colosale, cum ar crede unii. Mai mult, indiferent de suma pe care a încasat-o, Teo Trandafir a menționat faptul că și cheltuielile au fost pe măsură.

Ca orice om, vedeta de la Kanal D ar numeroase cheltuieli, rate, taxe și multe altele. Mai mult, mare parte din banii acestei se îndreptă și către Maia, fetița sa.
Adauga un comentariu