Local

Teribilistul care a gonit cu un BMW cu poliţia pe urme la Iaşi a fost arestat! A ieşit cu capul în jos din Judecătorie şi cu cătuşe la mâini – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 22 oct. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii

Tânărul care se afla la volanul unui autoturism BMW, a acroșat un autoturism în Podu Roș, iar mai apoi a intrat pe Aleea Rozelor pentru a se ascunde de polițiști este Gabriel Roşu, a fost arestat.

Acesta a intrat într-o parcare și a acroșat alte trei autoturisme, apoi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii l-au urmărit până l-au prins.

„Ieri, 20 octombrie anul curent, în jurul orei 23.00, polițiștii Biroului Rutier Iași au efectuat semnal de oprire conducătorului unui auto, care se deplasa pe o stradă din mun. Iași.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit, s-a procedat la urmărirea acestuia.

Pe timpul urmăririi, șoferul autoturismului a acroșat 4 autovehicule.

Ulterior, șoferul a oprit autoturismul, iar cele 4 persoane care se aflau în interior au fugit, două dintre acestea fiind imobilizate.

Polițiștii au identificat persoana care ar fi condus autoturismul, aceasta fiind căutată în prezent în vederea continuării verificărilor și luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Iași.

De altfel, momentul în care Gabriel Roșu, tânărul care se afla la volanul unui autoturism BMW şi a lovit mai mai multe maşini, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Comentarii
Adauga un comentariu