Magazin

Testul care iti spune daca esti un OM BUN

Publicat: 08 sept. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Testul care iti spune daca esti un OM BUN
1
Fiecare om are o latura buna in interiorul lui, insa principiile dupa care se ghideaza in viata difera de la un caz la altul. Unii dintre noi facem fapte bune pentru ca traim cu frica de divinitate in suflet, iar altii, pentru ca ne impresioneaza suferinta ori pentru ca nu suportam nedreptatea din jur. Dar, in final, ce ne face sa fim oameni buni la suflet? Testul de mai jos va scoate la iveala daca tu poti sa fii considerata astfel. Urmeaza testul de mai jos si afla daca ai un suflet cald si bun. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti cu atentie urmatorul colaj de imagini si sa alegi una care te face sa te gandesti la Dumnezeu. Nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, pentru ca vei simti instant chemarea divina. Dupa aceea, cauta in randurile de dedesubt interpretarea ei si descopera daca ai bunatatea in interiorul tau si ce te face sa fii astfel.
Daca ai ales…
… prima imagine
Esti un om dispus sa faca orice pentru ca cei dragi sa nu suporte nicio nedreptate in viata lor. Pe ei ii pui intotdeauna mai presus de orice, dand dovada de iubire, devotament si bunatate. Tot ce ai mai frumos in sufletul tau il oferi persoanelor de langa tine, chiar daca nu primesti intotdeauna acelasi tratament din partea lor. Pentru tine nu conteaza decat ca ele sa fie fericite, sa nu le faca nimeni rau. Esti mereu in cautarea dreptatii si incerci sa faci lucrurile bine de fiecare data. Adori armonia din camin si iti place mereu sa iti reunesti familia si prietenii. De multe ori te-ai pus pe tine pe ultimul plan, doar pentru a le face pe plac celorlalti.
… a doua imagine
Esti un om cu un suflet sensibil. Suferinta celor din jur nu te lasa indiferenta, ci te apasa pe inima. Nu poti sa traiesti impacata daca nu faci ceva pentru cei care duc o viata plina de lipsuri. Chiar daca nu poti sa le oferi chiar tot ce au nevoie, le acorzi intotdeauna atentia ta si faci tot ce iti sta in putinta pentru a le aduce macar pentru un moment zambetul pe buze. Putini oameni din jurul tau au empatia si sensibilitatea ta. Nu te numeri printre cei care isi aduc aminte ca trebuie sa fie buni doar de sarbatori, ci daruiesti oricand cate o bucata din timpul tau tuturor celor care au nevoie de putin ajutor. Nu te falesti niciodata cu faptele tale bune, ci preferi sa tii pentru tine actele de caritate pe care le faci.
Vezi si: CEL MAI TARE TEST al MOMENTULUI! Tu poti sa gasesti numarul 425 din imagine?
… a treia imagine
Esti un om care face fapte bune pentru ca traiesti cu frica lui Dumnezeu in san. Simti ca ochiul divin este atintit asupra ta si nu vrei sa primesti pedeapsa cereasca atunci cand iti este lumea mai draga. Incerci sa duci o viata lipsita de pacate si te caiesti de fiecare data cand iti mai scapa cate o rautate la adresa celor din jur. Pentru tine este important sa fii privita ca un bun crestin de catre ceilalti si sa ocupi un loc special in fata divinitatii. Atunci cand faci fapte bune, speri in secret ca ele sa iti fie recompensate de catre Cel de Sus. Doar asa te simti binecuvantata si crezi ca ai dreptul sa Ii ceri ceva prin rugaciune.
… a patra imagine
Esti un om cu o inima pura si inocenta, astfel ca nu esti in stare sa faci nimanui niciun rau intentionat. Cauti intotdeauna lucrurile bune din oameni si te porti mereu frumos cu toata lumea. Nu te lasi dominata de superficialitate, ci te bucuri de lucrurile simple si frumoase din jurul tau. Iubesti viata ca nimeni altcineva, astfel ca o privesti mereu cu optimism. De altfel, incerci mereu sa ii faci si pe cei din jur sa o vada la fel ca tine. Nu raspunzi niciodata cu rautate atunci cand cineva incearca sa te atace, ci iti pastrezi calmul si intorci si celalalt obraz. Ranchiuna si resentimentele nu isi au loc in interiorul tau, pentru ca locul este ocupat de prea multa dragoste si bunatate.
Ce parere ai despre acest test? A scos la iveala ceea ce se afla in sufletul tau?
Adauga un comentariu