National

Testul pe care mulți șoferi îl pică! Cine trece primul prin intersecție

Publicat: 05 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Testul pe care mulți șoferi îl pică Cine trece primul prin intersecție
Testul următor te va pune în dificultate. Trebuie să fii atent la toate semnele de circulație

Testul următor te va pune în dificultate. Trebuie să fii atent la toate semnele de circulație!

Exercițul pe care ți-l propunem pentru astăzi este unul dedicat persoanelor care dețin un permis de conducere. Răspunsul este unul simplu, dar trebuie să știe minimum de cunoștințe din acest domeniu.

O nouă zi, o nouă provocare! Aproape toți șoferii mai fac câte o greșeală în trafic, însă trebuie să o conștientizezi și să cunoști toate regulile de circulație. În această zi, îți vom propune un test, în care tu, șoferule, trebuie să dai răspunsul corect. În imaginea prezentată, mai mulți conducători auto pot greși, chiar dacă răspunsul este unul extrem de simplu.

Întrebarea este una chiar foarte simplă: În ce ordine vor trece autovehiculele prin intersecţie? Răspunsul îl poți da în doar câteva secunde, tot ce trebuie să faci este să observi cu atenție toate semnele de circulație.

A. tramvaiul 1, tramvaiul 2, motocicleta, autocamionul
B. motocicleta, tramvaiul 1, tramvaiul 2, autocamionul
C. motocicleta, autocamionul, tramvaiul 2, tramvaiul 1

Răspunsul corect

Răspunsul corect al testului varianta C. Prima care va trece este motocicleta, apoi autocamionul urmate de tramvaiul 2 și tramvaiul 1.

Dacă ai reușit să dai răspunsul corect la această întrebare, înseamnă că ești un șofer excepțional și cunoști toate semnele de circulație, așa cum ar și trebui. Nu uita să împărtășești acest tip de exercițiu și cu cei apropiați.

Adauga un comentariu