Magazin

THE MAKEUP SHOP A REDESCHIS MAGAZINUL DIN IAȘI, ÎN IULIUS MALL

Publicat: 09 iul. 2020

De curând, make-up artiștii și pasionații de beauty au o nouă destinație de shopping, în Iulius Mall. The Makeup Shop a redeschis magazinul din Iași și propune o gamă completă de produse de înfrumusețare.

Recent, la Iulius Mall Iași și-a redeschis porțile The Makeup Shop. Retailerul specializat în produse cosmetice propune o gamă diversificată de articole și accesorii de înfrumusețare, la prețuri accesibile. Astfel, clienții găsesc în noua locație, de la etajul I,  cosmetice profesionale, moderne şi inovative, asigurate de mari branduri, precum:Boys’n Berries, Sleek Makeup, Milani, KIss NY Professional, Lioele, Duo, Ardell , Red Cherry.

The Makeup Shop invită femeile să fie șarmante, să se simtă confortabil în pielea lor și să aibă mereu un look impecabil, astfel că le pune la dispozițiefonduri de ten cu diferite texturi, farduri în nuanțe variate, rujuri cremoase, mate sau strălucitoare, mascara pentru gene perfecte, eyelinere, pudră, iluminatoare șimultealte produse.

Varietatea și calitatea articolelor, multitudinea de branduri reunite într-un singur loc și echipa specializată, care oferă soluții personalizate, fac din The Makeup Shop destinația perfectă pentru orice pasionată de beauty.

În rețeaua IULIUS, The Makeup Shop mai este prezent laIulius Mall Cluj și la Iulius Mall Suceava.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

 

 

Adauga un comentariu