International

The Washington Post: Israelul a vrut să demonstreze că are capacitatea militară de a ajunge în centrul Iranului

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
The Washington Post Israelul a vrut să demonstreze că are capacitatea militară de a ajunge în centrul Iranului
The Washington Post: Israelul a vrut să demonstreze că are capacitatea militară de a ajunge în centrul Iranului

Atacul aerian pe care Israel l-a lansat vineri împotriva Iranului a avut scopul de a demonstra Teheranului că israelienii au capacitatea de a ajunge în centrul ţării persane cu armele lor, a informat vineri The Washington Post, citat de EFE, conform Agerpres.

Ziarul american a dat asigurări că o sursă oficială israeliană a confirmat atacul aerian pe care armata sa l-a efectuat în interiorul Iranului, ca răzbunare pentru bombardamentul iranian împotriva Israelului de sâmbăta trecută.

Sursa, care nu a dorit să fie identificată, a adăugat că nu a fost stabilit dacă atacul a provocat pagube în interiorul teritoriului iranian. Cu toate acestea, sursa a precizat că ofensiva a avut scopul de a demonstra Iranului că Israelul are capacitatea de a ataca în interiorul acestei ţări.

Iranul şi-a activat sistemele de apărare antiaeriană

Iranul şi-a activat sistemele de apărare antiaeriană, afirmând doar că au avut loc explozii în oraşul Isfahan (centru), dar că instalaţiile nucleare iraniene sunt în siguranţă.
Agenţia Spaţială Iraniană a negat, de asemenea, un atac cu rachete, contrar informaţiilor din Statele Unite conform cărora Israelul a lansat proiectile împotriva teritoriului iranian.

Pe fondul confuziei, autorităţile aviatice iraniene au suspendat iniţial zborurile în cel puţin trei oraşe din ţară, inclusiv Teheran şi aeroportul său internaţional, însă câteva ore mai târziu au decis reluarea lor.

Iranul nu are de gând să riposteze împotriva Israelului după ultimul atac

Un oficial iranian a declarat, sub rezerva anonimatului, că Iranul nu intenționează să riposteze imediat împotriva Israelului după atacul cu drone asupra orașului Isfahan, la sud de Teheran, notează Times of Israel
Un înalt oficial iranian a declarat ziarului că Iranul nu are planuri imediate de a riposta Israelului. El a spus asta după un atac cu dronă asupra unui oraș de la sud de Teheran.

Oficialul a întrebat, de asemenea, dacă Israelul se află în spatele atacului de la Isfahan, în ciuda comentariilor unor politicieni israelieni care au revendicat practic responsabilitatea.Oficialul iranian a adăugat că Iranul nu are planuri imediate de a riposta împotriva atacului.

Comentarii
  • Taiwanul se va uni pe cale pasnica cu China impotriva vointei satanistilor Vacari din SUA Company Rockefeller !
    Satanistul Klaus Schwab este pe moarte !
    A fost arestat in Satania Elvetia de Fortele Delta, cand se afla in dormitorul sau injectandu-si ADRENOCROM.
    ,,Schwab a ajuns la GITMO miercuri după-amiază și a fost imediat adus cu ambulanța la spital GITMO.
    Sănătatea lui Schwab a început să se înrăutățească la jumătatea zborului; încătușat de scaunul său de avion, el a tremurat și a tusit incontrolabil, violent și și-a implorat „medicamentul”. În momentul în care zborul a fost co-latitudine cu Carolina de Sud, Schwab transpira abundent, se enerva și scotea mucus sângeros, părând de parcă i-ar fi fost gâtul plin de sticlă zdrobită. La spital, medicii l-au diagnosticat cu insuficiență renală acută și l-au pus pe dializă. Testele de sânge au arătat că Schwab nu a fost vaccinat și că numărul de celule albe din sânge era semnificativ ridicat. Mai mult, au stabilit că Schwab suferea de sevraj acut de adrenocrom. Starea lui este critică, dar stabilă, iar deocamdată este ținut inconștient. Dacă celelalte organe ale lui încep să cedeze, ei bine, s-ar putea să nu trăiască pentru a-și vedea tribunalul. Inutil să spun că nimeni de aici nu dă un rinichi acelui ticălos rău” ”

Adauga un comentariu