Cancan ultimă oră

Theo Rose a realizat tot, după ce ea și Anghel Damian au făcut asta! Artista nu știe cum să-i explice mamei ei situația: „Nimic nu e pentru totdeauna”

Publicat: 05 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose a realizat tot după ce ea și Anghel Damian au făcut asta Artista nu știe cum să-i explice mamei ei situația Nimic nu e pentru totdeauna
Pe plan profesional se bucură de o carieră impresionantă, însă a muncit foarte mult pentru a ajunge până în acest punct al vieții sale

Theo Rose, moment de sinceritate în mediul online. Artista le-a mărturisit fanilor săi la ce concluzie a ajuns, după ce ea și Anghel Damian au decis să facă un experiment.

Ar părea că Theo Rose a descoperit secretul pentru o viață reușită. Pe plan profesional se bucură de o carieră impresionantă, însă a muncit foarte mult pentru a ajunge până în acest punct al vieții sale. Fanii o adoră și asta pentru că întotdeauna a dat dovadă de sinceritate și transparență.

Cât despre viața personală, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, iar din rodul iubirii lor s-a născut și un fiu, Sasha.

Recent, vedeta și-a luat urmăritorii prin surprindere, după ce le-a povestit prin ce situație au trecut ea și partenerul său.

Theo Rose le-a împărtășit fanilor un moment neașteptat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să adune un număr impresionant de urmăritori. Artista împărtășește cu ei atât momentele frumoase, cât și pe cele mai puțin frumoase. Tocmai de aceea, ultima întâmplare nu avea cum să treacă neobservată.

Mai exact, ea și Anghel Damian au decis să își deseneze unul altuia portretul, în ciuda faptului că știa că este netalentată la acest capitol. Surprinzător sau nu, desenul său a ieșit mult mai bine decât cel al iubitului său. Cei doi s-au amuzat copios pe această tema, care chiar i-a dat de gândit vedetei. Ba mai mult, Theo Rose a ținut să puncteze faptul că lucrurile se pot schimba dintr-un moment în altul, aparent chiar și atunci când vine vorba de talent.

Totodată, glumeață ca întotdeauna, îndrăgita cântăreață a mărturisit că acum va trebui să îi dea câteva explicații mamei sale, întrucât o punea întotdeauna să îi facă desenele atunci când era în școală.

Adauga un comentariu