Actualitate

Theo Rose a recunoscut de ce s-a certat cu Anghel Damian în plină stradă. Cei doi au fost surprinși de paparazzi

Publicat: 25 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose a recunoscut de ce s-a certat cu Anghel Damian în plină stradă. Cei doi au fost surprinși de paparazzi
Presa mondenă a speculat că Lia Bugnar ar fi fost motivul disputei dintre Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care s-a certat cu Anghel Damian în plină stradă, la sfârșitul săptămânii trecute. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul unei altercații, artista împingându-și iubitul. La acel moment, presa de scandal a pus altercația dintre Theo Rose și iubitul ei pe seama vizitei făcute de Anghel Damian la Lia Bugnar.

Recent, Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși de paparazzii de la Cancan.ro având o altercație în plină stradă, imediat după ce au părăsit un restaurant din Capitală. Aceasta a vorbit despre acest moment intens discutat în ultimele zile de către toată lumea. Într-un filmuleț, pe Instagram, se poate observa cum se amuză și comentează incidentul dintre ea și partenerul ei, în timp ce acesta citește informațiile apărute în presă despre ei.

Theo Rose a recunoscut de ce s-a certat cu Anghel Damian

Conform cântăreței, între ea și Anghel nu a existat o ceartă pe stradă, ci doar un joc între îndrăgostiți. Viitoarea mămică a povestit că, după ce au ieșit din restaurant a vrut să conducă, iar Anghel Damian nu a vrut să o lase, deoarece este gravidă și i se părea firesc să conducă el:

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: «Gata, nu mai! Conduc eu».

El: «Lasă, conduc eu». Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc. Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: «Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fi pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă»”, a spus artista pe Instagram.

Ce semnificație are numele ales de Theo Rose pentru fiul ei

Îndrăgita cântăreață are mari emoții cu privire la nașterea fiului ei și al lui Anghel Damian! Cei doi viitori părinți au ales de ceva vreme numele copilului, care va fi Sasha Ioan. Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

Iar numele „Sasha” este o variantă a numelui Alexander / Alexandru, care provine din limba greacă antică și înseamnă „apărător” sau „apărător al oamenilor”. Numele Alexander este foarte popular în multe culturi, inclusiv în Europa, Rusia și America de Nord.

Varianta „Sasha” a numelui Alexander este mai frecventă în culturile rusești și slave și poate fi folosită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este un nume popular și se poate spune că transmite ideea de putere și curaj.

Adauga un comentariu