Stiri si curiozitati

Tibi Clenci este noul jurat la „Bravo, ai stil!”. Detalii inedite destre fotograful de modă: vârstă, zodie, studii, Instagram

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tibi Clenci este noul jurat la Bravo ai stil. Detalii inedite destre fotograful de modă vârstă zodie studii Instagram
Tibi Clenci este noul jurat de la "Bravo, ai stil!"

Tibi Clenci este noul jurat de la celebrul show de televiziune „Bravo, ai stil!”. Acesta va sta alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, despre care s-a zvonit că ar avea o fiică, pe scaunul juraților. Fotograful l-a înlocuit pe designerul Cătălin Botezatu care a încheiat colaborarea cu Kanal D.

Tibi Clenci este director de creație și fotograf de modă cu o vastă experimenţă în domeniul artei vizuale. Acesta a colaborat cu case mari de modă precum Dior, Chanel sau Louis Vuitton.

Artistul are un succes răsunător peste hotare

Fotografiile realizate de noul jurat al show-ului de fashion se regăsesc pe paginile sau coperțile unor reviste celebre precum Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia sau Marie Claire America Latină.

Bărbatul a primit de-a lungul timpului mai multe premii precum Elle Style Awards pentru „Cel mai bun fotograf din România”. Tibi a fost și director de creație pentru celebrele reviste de modă Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph – ediţia Fashion.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, a spus fotograful.

Cine este Tibi Clenci – vârstă, zodie, studii, Instagram

Tibi Clenci s-a născut pe 17 octombrie 1975 și are vârsta de 45 de ani. Acesta este în zodia Balanță și se bucură de un real succes pe plan profesional. Datorită succesului său la nivel internațional este considerat cel mai renumit fotograf român de modă.

De-a lungul timpului a primit 3 trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, ceea ce îi asigură un loc bine meritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.

Pasiunea sa pentru fotografie a început la o vârstă fragedă urmandu-i pasiunea tatălui său pentru imagine și fotografie. Clenci a studiat actoria, lucru care îl ajută foarte mult în arta fotografică. Acesta a început să se formeze că fotograf profesionist după ce a fost admis ca student la cea de-a două facultate, cea de actorie. Prima facultate absolvită fiind cea de Educație Fizică și Sport.

Clenci nu a ajuns la blazarea pe care mulţi fotografi români au îmbrăţişat-o după numai câţiva ani, ci e într-o perpetuă căutare, generată probabil de natura facultăţii de teatru pe care a terminat-o.

Pe contul său de Instagram acesta este extrem de activ și are peste 18 mii de urmăritori. Artistul are peste 400 de postări foarte apreciate și urmărește la rândul său 1500 de persoane.

Tibi Clenci va putea fi urmărit în noul sezon al show-ului “Bravo, ai stil!” de la Kanal D după ce Cătălin Botezatu a părăsit masa juraților. Cele nouă concurente ce vor face parte din emisiune sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi,  Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţa şi Olga Verbiţchi.

Adauga un comentariu