Magazin

TikTok – O aplicație în creștere rapidă care accelerează entuziasmul oamenilor la nivel global

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
TikTok  O aplicație în creștere rapidă care accelerează entuziasmul oamenilor la nivel global

Chiar dacă pare incredibil, TikTok pare să prospere deja  în timpul pandemiei globale, acest serviciu are peste 2 miliarde descărcări în întreaga lume. Creșterea mondială a numărului de utilizatori pe TikTok a fost observată încă din 2019, când era deja populară. Totuși cea mai semnificativă creștere TikTok vine pe fondul pandemiei globale de coronavirus. În ultimii doi ani, consumatorii au fost atrași de dispozitivele mobile și de modalitățile prin care să se conecteze cu alți oameni. Ei au vrut să scape de monotonia și regulile stricte ale carantinei și de aceea au profitat de ceea ce le-a oferit TikTok în spațiul virtual – informații, glume și distracție.

Statisticile au arătat că utilizatorii TikTok sunt în principal oameni cu vârsta medie de 34 de ani, dar programul a acoperit și un procent semnificativ dintre utilizatorii de smartphone-uri Android cu vârsta cuprinsă între 16-55 de ani.

TikTok are peste 2 miliarde de descărcări

Potrivit datelor oferite de Sensor Tower, platforma de socializare TikTok a fost descărcată de peste 2 miliarde de ori la nivel gobal. Sensor Tower este o companie de analiză, care este specializată în monitorizarea performanței aplicațiilor privind descărcările pe platformele iOS și Android. Sensor Tower a spus că:  „Până în prezent, nicio altă aplicație nu a reușit să înregistreze această cotă de descărcări, decât Instagram, Facebook, Messenger și WhatsApp.”

Avantajele oferite de TikTok:

  • Este o platformă în tendințele modei, care se concentrează pe creativitate, muzică și distracție
  • Este o modalitate eficientă de promovare a bunurilor și serviciilor, de a atrage publicul și de a crește încrederea
  • Clipurile sunt scurte, filmate și de adolescenți și de adulți
  • Site-ul este plin de conținut util, oferit de psihologi, artiști, cosmetologi, agenți imobiliari, profesori, politicieni și alte persoane care aduc informații pe subiecte importante
  • Are un număr foarte mare de videoclipuri cu dansuri, muzică, farse și recenzii amuzante
  • Oferă videoclipuri realizate de celebrități de top, care au ajuns astfel și mai mult în inimile fanilor
  • Este o platformă distractivă pentru oamenii din întreaga lume, indiferent de vârstă
  • Are videoclipuri amuzante cu diverse animale sălbatice, păsări și animale de companie
  • Încurajează pe utilizatori să se alăture și să-și exprime propria opinie și creativitate
  • Noile generații pot descoperi aici muzică din alți ani sau alte vremuri, care este foarte mult apreciată de utilizatori
  • Platforma are oportunități pentru toată lumea, din toate domeniile.

Dacă îți dorești să descarci muzică și videoclipuri de pe această platformă, pe telefoane, iPhone, iPad, Windows PC, Mac OS sau tablete Android, acum nu mai trebuie să instalezi un program special pe computer sau pe telefonul mobil, poți folosi foarte simplu TikTok Downloader.

Acesta este un serviciu de descărcare video foarte popular, prin care poți salva muzică de pe TikTok în format MP3 și videoclipuri fără filigram în format de fișier MP4 cu rezoluție de cea mai înaltă calitate. Aplicația este 100% gratuită, o poți folosi oricând, fără a crea un cont și fără a furniza informații personale. Pentru dispozitivul Apple ai nevoie de browserul Safari pentru a descărca videoclipuri cu succes în format MP4. Pentru telefon android este perfect browserul Chrome.

TikTok a cunoscut cea mai mare creștere din istoria sa, în ultimi doi ani. În familia de aplicații – care include Messenger, Instagram, Facebook, WhatsApp – utilizatorii zilnici, activi, de pe TikTok sunt în număr impresionant de mare, care depășește 800 de milioane în lume. Audiența sa globală a crescut foarte mult. În fiecare zi, milioane de oameni folosesc această rețea de socializare pentru a se informa și distra.

Mulți artiști au fost lansați pe TikTok și au devenit celebri datorită acestei platforme de socializare. Muzica de pe TikTok este un instrument bun pentru videoclipuri și oferă compozitorilor și cântăreților posibilitatea de a-și face vocea auzită și creațiile împărtășite. Aplicația TikTok  este folosită de multe celebrități din întreaga lume, care prezintă aici fanilor informații despre viața lor și despre cele mai populare melodii, dansuri și videoclipuri pe care le realizează an de an.

Adauga un comentariu