Cancan

Tily Niculae a dezvăluit sexul bebelușului, dar și numele ales

Publicat: 06 dec. 2019

Tily Niculae, una dintre viitoarele fericite mămici din lumea showbiz-ului, a dezvăluit sexul bebelușului la mai bine de o săptămână după ce a dat vestea că este însărcinată. Actrița a mărturisit și cum se va numi mezinul familiei! Vă dăm un indiciu: va avea două prenume.

Tily Niculae a dezvăluit sexul bebelușului, dar și numele ales

Prezentă în platoul emisiunii lui Mihai Mora, Tily Niculae a rememorat ziua în care a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Emoționantele momente s-au petrecut în timp ce era într-o vacanță exotică pe o insulă din Turcia.

“Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: «Băi, e ceva dubios»”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

În vârstă de 34 de ani, Tily Niculae a mărturisit că va avea un băiețel pe care-l va boteza cu numele Radu, care înseamnă bucurie, şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu. Actrița și soțul său mai au o fetiță care a fost foarte fericită să afle că va avea un frățior.

“Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, a mai dezvăluit Tily Niculae.

Carismatica vedetă va aduce cel de-al doilea copil al familiei prin cezariană.loading...

Adauga un comentariu