Actualitate

Tineri bătuți de polițiști. Reacția sindicatului Europol la „imaginile scandaloase“! – VIDEO

Publicat: 09 apr. 2020

După ce în online a circulat un video cu doi tineri au fost loviți de polițiști pe o stradă din Capitală, Sindicatul Europol a reacționat.

”Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” care au devenit virale:

Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști… la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege…

P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare”, a transmis Sindicatul Europol.

În imagini se vede cum un polițist lovește în mod repetat un tânăr cu pumnul în față.

Romania!

Publicată de Catalin Ciolacu pe Miercuri, 8 aprilie 2020
Comentarii
  • Legile noastre sunt blânde,nu cred ca cei doi au luat bătaie fara motiv,ce cred este ca nu au luat de ajuns ca alta data sa nu mai încalce legea.

  • De eram in locul tinerilor Robi nu mai avea dinti azi.Il poti incatusa ii dai amenda dar nimic pe lume nu ti da voie sa l bati doar ca esti Garcea,deci ma repet Robi azi nu mai avea dinti

  • Multe persoane nu rezista noilor reglementari militare, inca nu ne putem obisnui si rabufnim, innebunesti stand in casa e adevarat, innebunesti ca nu ai munca si stai in casa fara bani, mor fara vina cei dragi, innebunesti ca au fost restrictionate total drepturile fundamentale cetatenesti, nu ne putem vedea, apropia, biserici inchise,frica, spaima de moarte de covid chinezesc, innebunim daaaaaaa dar politia trebuie sa aiba un comportament de abordare mai adecvat cu noi sunt platiti sa-si faca datoria dar in limite umane toate persoanele suntem vulnerabile din toate motivele covidului chinezesc , este razboi mondial si mai rau decat un razboi care nu se mai termina, restrictiile impuse de ordonante militare fac oamenii ffff nervosi, Daca politistii ar fi abordat tinerii in maniera civilizata nu se intampla asa , POLITISTII AU TURNAT GAZ PE FOC

  • Vad niste derbedei care iau apararea borfasilor, de altfel ca si carcotasul care a plasat linkul.Voi nu vedeti cat tupeu au niste neica nimeni si nu se supun legilor? Asa trebuie sa procedeze orice om de ordine. Ce voiati, ma derbedeilor, sa astepte politistul sa fie molestat de borfas?

  • BRAVO POLITISTILOR, însă se pare ca au intervenit ” prea blând ” în cazul acestor nenorociți care nu respecta nici o regula. Acești ” TINERI LIBERI ” care vor sa umble pe strazi fara nici o responabiliatate au primit câțiva pumni și sunt compatimiti de unele persoane ar trebui a fie luate de aceștia acasă și sa vedem cum s-ar comporta aceștia ulterior. Imi aduc aminte ca acum aproximativ 20 ani UNELE STATE DIN EUROPA ne dădeau LECȚII prin intermediul politicienilor despre cum sa ne comportam cu anumite persoane care aveau un comportament ANTISOCIAL (cerșetorii, hoții, prostituatele, etc) – sa îi tratam frumos, să discutăm cu ei pentru a înțelege problemele pe care le au. ATUNCI CÂND INSA ACEȘTIA AU VENIT LA EI ȘI SI-AU INSTALAT TABERELE ÎN VECINĂTATEA MARILOR METROPOLE EUROPENE, APUCÂNDU-SE DE TREABA, AU UITAT DE SFATURI și AU APLICAT MASURI DURE ÎNSĂ ADECVATE SITUAȚIILOR APĂRUTE. În tot acest context, eu cred ca situația cu ” scuipatul ” astăzi este chiar mai grava decat ” împușcarea unei persoane ” , motiv pentru care ” NENOROCITII ” care se manifesta astfel în fata POLITIEI, a CADRELOR MEDICALE în SPITALE și oriunde FATA DE ALTE PERSOANE ar trebuii JUDECATII pentru TENTATIVA DE OMOR și CONDAMNAȚII câțiva anii la PUȘCĂRIE ÎN IZOLARE TOTALA, SA SCUIPE PE PEREȚII CELULEI PANA NU MAI POT.
    AȘA CA IN INCHEIERE POLITIA SA PUNĂ ÎN APLICARE RESPECTAREA LEGII ȘI CU MASURI MAI DURE PENTRU CEI CARE NU ÎNȚELEG AU MAI BINE SPUS NU VOR A ÎNȚELEAGĂ – PARCĂ EXISTĂ CEVA CARE SE CHEAMĂ ” ULTRAJ ” așteptăm să vedem ce se întâmplă în România.

  • Nu este nicio imagine scandaloasa ,mass media da cu batul printre gard ca asta ii face rating.. Smecherasii acestui neam indisciplinat,avortonii,viermii astia nu pricep decat cu cafteala…! Acestor dezaxati li se aplica LEGI PREA BLANDE…STRADA ESTE A LOR SI ZIUA SI NOAPTEA,LA MUNCA NU,AGRESIVITATEA LA COTE MAXIME,SE COMPORTA PRECUM ANIMALELE DOAR CA ACELEA INTELEG,POT FI DISCIPLINATE,BIPEZII NATIEI SI AI LUMII ANULUI DE GRATIE 2020 ISI CER NISTE DREPTURI PE CARE NU LE AU SI NICI NU AR TREBUI SA LE AIBA…TRAIM INTR-O SOCIETATE ZICE-SE GUVERNATA DE LEGI…DAR CARE LEGI ,ACELEA PROASTE BLANDE ,PERMISIVE..!!! DACA IL PEDEPSESC PE POLITIST ATUNCI CE PRETENTII SA MAI AVEM A FI RESPECTATE FORTELE DE ODINE…!? CHIAR SI CAND FAC EXCES DE ZEL…! UNEORI AS VREA SA DAU DE PERETE CU ACEASTA GENERATIE DE REBUTURI UMANE…!! ADICA STAM NOI IN CASE CA …. PULIFRICII ,,AU TREABA,, NOAPTEA..!!

Adauga un comentariu