Economic Local

Tineri drogați, depistați pe străzile din Iași în perioada pandemiei

Publicat: 28 apr. 2020

Deși este perioadă cu restricții clare, numeroși tineri continuă să consume substanțe interzise pe străzi. Oamenii legii depistează zilnic persoane care se află sub influența substanțelor halucinogene.

„Patrula mixtă formată dintr-un polițist local din cadrul Serviciului 2 Ordine Publică și un polițist din cadrul Secției 2 Poliție – Poliția Municipiului Iași au depistat două persoane care aveau asupra lor o pungă în care se afla un produs vegetal cu miros înțepător de culoare verde-oliv, încă un produs vegetal susceptibil de a fi o substață interzisă, precum și un cântar electronic. Persoanele au fost conduse la Secția 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Tineri recalcitranți, amendați pe bandă rulantă

Totodată, polițiștii locali care și-au desfășurat activitatea de menținere a ordinii și liniștii publice în cartierele ieșene weekendul trecut au legitimat 551 de persoane și au aplicat, în urma constatărilor directe efectuate, 174 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 192.225 de lei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliție Călare au sancționat contravențional, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 500 de lei, pe U.M, întrucât a fost depistat în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa trecătorilor”, au mai declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu