Magazin

Ținute barbatesti în tendințe pentru vara aceasta

Publicat: 20 iul. 2021

Când anotimpul se schimbă, şi garderoba noastră se schimbă. Dar odată cu vremea, şi trendurile modei se transformă. Din acest motiv, mulţi bărbaţi sunt descurajaţi şi nu doresc să își cumpere articole vestimentare, că mai apoi să nu le mai poarte deoarece nu mai sunt la modă. Din acest motiv, vă oferim câteva idei de ținute pentru a vă ajuta.

Ţinute casual pentru nevoile dumneavoastră

Cu venirea verii, trebuie să punem orice jachete şi hanorace purtăm în cuier, pentru a face loc pentru noile tricouri mai scurte şi mai confortabile pentru vremea aceasta. Dacă vă doriţi un outfit causal, perfect pentru plimbările prin parc, dar şi pentru serile petrecute până târziu prin oraş, atunci veţi avea nevoie de un tricou, o cămaşă cu mâneca scurtă sau un tricou polo, o pereche de pantaloni scurţi de o culoare neutră şi o pereche de sneakers. Pe timp de vară, aceasta ţinută poate fi accesorizate de un ceas şi de ochelarii dumneavoastră de soare. Dacă doriţi o ţinută sport, atunci trebuie să ţineţi minte faptul că pantalonii şi tricoul pe care îl alegeţi sunt numai baza ţinutei. Piesa de rezistenţă se regăseşte în adidaşii sport, care deţin volumetrii complexe şi modele interesante, menite să atragă atenţia privitorilor şi să le ofere ideea că duceţi o viaţă aventuroasă şi că sunteţi într-o continuă mişcare. Dacă doriţi să accesorizați ţinuta sport, atunci un ghiozdan şi o şapcă sunt suficiente, şi vă vor menţine imaginea sportivă pe care încercaţi să o oferiţi.

Elegant şi distins în anotimpul cald

Dacă sunteţi un bărbat care atentează multe evenimente, atunci aveţi nevoie de un costum elegant care să se potrivească cu prezenţa dumneavoastră impunătoare. Pentru un stil semi-formal, o cămaşă albă, pantaloni kaki şi mocasini sunt tot ce aveţi nevoie. Dacă evenimentul la care vă regăsiţi este unul de prestigiu, atunci clasică combinaţie formată din sacouri, cămăşi şi accesorii sunt ideale. Sacoul pe care îl alegeţi poate fi de aceeaşi culoare închisă precum sunt pantalonii şi pantofii, iar cămaşa, de cele mai multe ori, este albă. Adăugaţi o cravată şi un ceas la mână şi sunteţi gata să furaţi lumina reflectorului în fiecare încăpere căreia îi călcaţi pragul.

Dacă sunteţi un pasionat al modei şi doriţi să vă reînnoiţi garderoba, atunci cea mai bună soluţie este să vă folosiţi de un magazin online condus de o echipă de specialişti. În acest mod, veţi putea scăpa de grija statului în trafic, economisind şi mai mult timp, dar şi bani în acest proces.

Outfituri dinamice de efect

Cu siguranţă, din garderoba unui bărbat modern nu lipsesc pantalonii scurţi, tricourile şi adidaşii confortabili. Aceste articole pot crea ţinute de antrenament distinse sau  outfituri casual urbane incendiare. Pentru a da personalitate combinaţiei se impune adăugarea accesoriilor potrivite. O pereche de ochelari aviator completează un outfit sport -urbană, pe când o şapcă minimalista o ținută perfectă pentru alergare.

Pentru a beneficia de versatilitate maximă se poate miza pe articole de îmbrăcăminte minimaliste, în culori neutre. Cei ce doresc confort şi libertate de mișcare pot selecta tricouri şi pantaloni realizaţi din bumbac fin care protejează piele, iar cei ce doresc să creeze ţinute de antrenament confortabile, pot selecta din articolele realizate din materiale special concepute în acest sens.

Ţinutele dinamice pot fi create cu ajutorul culorilor. Nuanțele vibrante, articolele de îmbrăcăminte în culori neon şi imprimeurile sunt  elemente care aduc un plus de energie în garderobă.

 

Adauga un comentariu