Beauty

Tipuri de machiaj, in functie de culoarea ochilor

Publicat: 29 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tipuri de machiaj in functie de culoarea ochilor
6

 PENTRU OCHI ALBASTRI
Daca ai ochii albastri, te numeri printre norocoase! Nu numai ca este extrem de simplu sa realizezi un machiaj de seara pentru ochi albastri, dar paleta de culori care iti evidentiaza privirea este minunata si niciodata nu se demodeaza. Uneori, un ruj intens si un strat de mascara sunt suficiente pentru a te scoate din anonimat.
CULORI RECOMANDATE
Nuantele recomandate pentru ochii albastri sunt cele mai naturale din paleta, insa nu lipsesc nici cele intense. Vorbim despre tusele pamantii, ciocolatii, tonurile aurii si irizatiile lila, violet si roz. Bronzul si culoarea pielii sunt, de asemenea, potrivite pentru tine. Iar daca esti mai curajoasa si nu te temi de culorile tari, un smokey caramiziu este perfect pentru a-ti complimenta privirea. Tot in aceasta zona curajoasa sunt recomandate si culorile intunecate precum carbune, gri inchis si chiar negru. Pe buze, rujurile rosii mate sau violet pot face minuni!

 PENTRU OCHI VERZI
Este floare la ureche sa realizezi un machiaj de seara pentru ochi verzi, atat timp cat ai ceva cunostinte cromatice. Trucul pentru a-i face sa iasa in evidenta este sa ii asortezi unor culori de fard de pleoape care sa ii puna in valoare.
CULORI RECOMANDATE
Culorile care pun cel mai bine in valoare ochii verzi sunt cele cu subton rosu, desigur. Mizeaza pe fardurile de pleoape rosiatice, roz, visinii, caramizii, aramii, iar paleta este extrem de bogata. Apoi, o alta culoare care iti poate pune in valoare privirea este movul. Opteaza pentru farduri de pleoape purpurii, violete, vinetii, combinate cu rujuri nude. Ori, daca pentru tine este mai important machiajul buzelor decat cel al ochilor, iti recomandam sa combini un cateye simplu, cu baza in culori piersicii, cu un ruj statement: mov, visiniu, rosu inchis. 

Vezi si: Iata 7 din cele mai ciudate trucuri pentru frumusete

PENTRU OCHI CAPRUI
Daca vrei sa realizezi un machiaj de seara pentru ochi caprui care sa iti puna cu adevarat in valoare privirea, trebuie sa ai in vedere cateva repere cromatice. Persoanele cu ochii caprui sunt cele mai norocoase, pentru ca au un spectru foarte larg de culori la dispozitie. De ce? Pentru ca aproape orice nuanta le complimenteaza ochii. 
CULORI RECOMANDATE
Un trend major care nu va disparea niciodata, extrem de potrivit pentru ochii caprui, este machiajul natural. Nuantele pamantii, maro-urile calde, culorile piersicii, toate acestea pun foarte bine in valoare ochii inchisi la culoare, confera o lumina calda tenului si intregului look. Vedete precum Emily Ratajkowski, Selena Gomez sau Zendaya mizeaza adesea pe aceasta paleta de culori pentru aparitiile lor pe covorul rosu.
Nuantele albastre si argintii, aplicate pe pleoape sub forma de irizatii sidefate, sunt de asemenea ideale pentru un machiaj de seara pentru ochi caprui. Albastrul este culoarea care evidentiaza cel mai bine ochii inchisi la culoare, precum si nuantele de verde, mov si roz cu subton rece. Pe de alta parte, daca pielea ta are un subton cald, este mai indicat sa alegi si fardurile sau rujurile cu subton cald. Vestea buna este ca auriul este, de asemenea, una dintre culorile care se potrivesc cel mai bine cu ochii caprui, si chiar ii dau un aer sofisticat celei care il poarta. Asorteaza fardul auriu cu un ruj rosu si ai obtinut un look extrem de cool si actual.

 PENTRU OCHI NEGRI
Nu este deloc simplu sa gasesti imagini cu modele de machiaj de seara pentru ochi negri. Asta pentru ca ochii negri sunt foarte rar intalniti, posibil chiar mai rar decat ochii albastri. Din fericire, paleta de culori potrivite in acest caz este una foarte larga, iar ochii negri sunt pusi in valoare atat de nuantele dramatice, cat si de cele mai subtile. 
CULORI RECOMANDATE
Asa cum spuneam, paleta de culori si tehnici pentru un machiaj care pune in valoare ochii negri este una larga. Totusi, look-ul care iti scoate cel mai bine privirea in evidenta este smokey eye-ul. Este potrivit pentru un eveniment de gala, dar si pentru o seara in oras cu prietenele. Alege un fard de pleoape negru sau gri inchis pentru coltul exterior al ochiului, iar pentru coltul interior poti jongla cu nuantele. Ai de ales intre auriu, argintiu, visiniu, albastru marin, verde electric – nu poti da gres cu niciuna dintre ele, pentru ca nuanta inchisa a irisului nu va fi influentata in niciun fel. In plus, poti contura linia ochiului cu un eyeliner negru aplicat pe linia genelor superioare, si chiar poti duce machiajul intr-o zona extra dramatica cu un creion kohl aplicat pe linia apei.

Adauga un comentariu