Local

Toată lumea luptă pentru Maricel Popa! Singurul care lupta împotriva, este chiar el – OPINIE

Publicat: 19 iul. 2020
Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi
Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi

În această zi am asistat la o mascaradă specifică politicii româneşti. Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi acuza, fără doar şi poate, un întreg complot împotriva domniei sale. De la cel mai mic politician, până la ‘monstroasa presă’ (aceeaşi presă care a publicat numeroase articole despre investiţia bună de la Spitalul mobil Leţcani), toţi au o înţelegere obscură şi de rău interes pentru ieşeni. Absolut toată lumea s-a unit împotriva lui Maricel Popa, nu există nici o excepţie.

Oamenii politici de Iaşi au susţinut de la început Spitalul mobil de la Leţcani

Încă de la anunţul, cu surle şi trâmbite făcut de şeful consiliului Judeţean Iaşi, au apărut voci ale parlamentarilor care au susţinut acest demers. În consiliul judeţean Iaşi, toţi actorii politici au înţeles că nu trebuie să se joace cu sănătatea ieşenilor, tocmai din această perspectivă au şi votat Spitalul mobil de la Leţcani. Toată lumea căzuse la un consens istoric pentru Iaşul de după Revoluţie.

Ministrul Sănătăţii a afirmat, astăzi, la Iaşi, că nu a venit să tragă pe nimeni de urechi

Nelu Tătaru a venit la Iaşi şi a explicat jurnaliştilor prezenţi faptul că nu îşi explică cum în alte judeţe s-a putut, iar la Iaşi nu. Acesta a explicat că nu a venit să tragă pe nimeni la ureche, dar nu înţelege politicianismul de care dă dovadă Maricel Popa, mai ales din prisma faptului că mereu autorităţile centrale şi-au arătat interesul în realizarea obiectivului. Acesta a mai explica că nu se contruieste un spital ci se amplasează unul modular, deci durata nu ar fi trebuit să fie atât de mare.

Maricel Popa acuza ”monstruoasa presa” de interese obscure

Terminând orice logică percepţie asupra realităţii, Maricel Popa a trecut la ceea ce ştie el cel mai bine, conspiraţii şi teorii ilogice. Acesta a acuzat faptul că presa are interese obscure, ca presa duce o luptă obscură împotriva lui. Da, vorbim de aceeaşi presă (noi) care a promovat contruirea spitalului mobil de la Leţcani, aceeaşi presă care a făcut articole despre spitalul mobil şi care, atunci când a observat că ceva este în neregulă, că ceva nu se leagă, a luat firul poveştii şi a dezvăluit tergiversarea proiectului. Presa nu trebuie să fie comodă, domnule Maricel Popa, presa trebuie să fie imparţială, agasantă, incomoda. Ori, noi prin dezvăluirile pe care le-am avut, tocmai asta am făcut.

Între sfârşit şi început! Începe sfârşitul pentru Maricel Popa

Ţinând cont de faptul că din rege a devenit un simplu soldat, se anunţă începutul sfârşitului politic pentru cel care va fi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi. Desigur, în nebunia lui, regele a crezut că va putea să treacă peste soldatul democraţiei, dar s-a înşelat. Mult succes în uitare, noi vom continua să facem dezvăluiri…

Comentarii
Adauga un comentariu