National

Toată Marea Britanie este la picioarele lui Ianis Hagi! Noapte fantastică în Europa League – VIDEO

Publicat: 21 feb. 2020

Presa din Marea Britanie îl elogiază pe Ianis Hagi, care a reuşit o dublă în meciul pe care echipa sa, Rangers, l-a câştigat, joi seară, scor 3-2, împotriva formaţiei portugheze Braga, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League.

„Dubla lui Ianis Hagi completează o revenire uimitoare”, titrează Sky Sports, în timp ce The Scottish Sun scrie că „Ianis Hagi este erou şi o ajută pe Rangers să revină”.

„Ianis Hagi străluceşte, iar Rangers revine după ce a fost condusă cu două goluri şi obţine victoria în Europa League, după o primă manşă nebună”, notează şi cei de la Daily Mail.

„Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui său. Rangers revine de la 0-2, graţie dublei lui Ianis Hagi”, scrie şi publicaţia 433.

Ianis Hagi a înscris două goluri pentru Rangers în Europa League
Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a contribuit decisiv la victoria obţinută, joi seară, pe teren propriu, scor 3-2, în faţa formaţiei Sporting Braga, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 2-0.

Ianis Hagi a înscris două goluri, în minutele 67 şi 82. Pentru învingători a marcat şi Ayodele-Aribo ’75, iar Braga a înscris prin Fransergio ’11 şi Ruiz ’59.

Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună.loading...

Adauga un comentariu