Prima pagină » Magazin » Toate categoriile de rochii într-un singur loc!
Toate categoriile de rochii într-un singur loc!

Toate categoriile de rochii într-un singur loc!

30 aug. 2021, 13:57,
BZI.ro, în Magazin

Sunteți în căutarea unui magazin online care să conțină foarte multe categorii de produse și subcategorii diverse? Aveți nevoie de un magazin online care să vă pună la dispoziție și accesorii foarte variate, precum genți, încălțăminte, bijuterii, eșarfe, pălării, etc.?

După părerea noastră pentru acest lucru, cel mai recomandat ar fi să studiați chiar acum oferta magazinului online Shopeo.ro. Este locul în care găsiți cu ușurință cele mai multe produse din aproape toate categoriile de produse existente în mediul online. Prețurile sunt foarte bune! Există periodic și nenumărate campanii de reducere, foarte avantajoase.

Ce categorii de îmbrăcăminte pentru femei există în oferta magazinului?

Pentru doamne și domnișoare, sunt disponibile foarte multe categorii de îmbrăcăminte, precum rochii de mărimi mari, rochii mulate, rochii de plajă, rochii tip creion, rochii mini bodycon, rochii tip cămașă, rochii tip sacou, rochii office, rochii cu mâneci evazate, rochii cu mâneci clopot, rochii cu imprimeu floral, rochii lungi, rochii scurte, rochii cu mărgele, rochii cu paiete, rochii mov, rochii fără mâneci, rochii elegante, rochii vaporoase, rochii albastre, rochii roșii, rochii negre, rochii asimetrice, rochii de lux, rochii de seară, rochii ieftine, rochii de vară, etc.

Atât de complexă este oferta acestui magazin online.

Rochii mulate, rochii asimetrice sau rochii tip sacou sunt categoriile din ce în ce mai solicitate în ultimul timp! Modelele de rochii de acest tip sunt recomandate în special pentru fetele tinere și pentru persoanele care au o siluetă foarte frumoasă.

Rochiile asimetrice sunt foarte vaporoase, pot reprezenta încă ținute de zi foarte atrăgătoare pentru persoanele interesate. Rochie vaporoasă și asimetrică cu imprimeu, model Antonia M este una dintre recomandările noastre de astăzi. Este o ținută interesantă de zi, stil casual. Pentru un eveniment mai important puteți opta imediat pentru Rochie Medeia neagră, asimetrică cu volănașe și buline. Este o rochiță clasică, casual cu bretele subțiri, decolteu pătrat, elastic și cordon în talie. Este căptușită, are volănașe pe fustă și croiul este de tip cloș asimetric.

Exemplele de rochii deosebite sunt nenumărate! Vă recomandăm să studiați în liniște și celelalte categorii de rochii incluse în ofertă, mai ales rochiile de seară și rochiile pentru ocazii speciale.

Genți pentru diferite tipuri de evenimente

Modelul de poșetă Giacomo de la Marella este foarte interesant. Atrage atenția imediat asupra persoanei care o poartă. Este spațioasă, de culoare neagră și este confecționată din piele ecologică de foarte bună calitate. Poate fi purtată zi de zi la aproape orice fel de ținută. Este o geantă și pentru facultate și pentru evenimente mai speciale! În față are un buzunar, se încheie cu ajutorul unei cleme, mânerele sunt scurte, fiind o geantă de purtat în mână. Înălțimea este de 44.5 cm, lățimea de 33 cm iar adâncimea de 15.5 cm.

Un alt model elegant de poșetă pentru întâlniri office sau evenimente foarte speciale pe care vi-l recomandăm astăzi, este Poșeta de piele Sirena de la Furla. Este o poșetă de mărime medie confecționată dintr-o foarte frumoasă și fină piele naturală. Compartiment încheiat, curea lungă, nedetașabilă cu reglaj. Lungimea curelei atașabile este de 40 de cm, adâncimea este de 10 cm, înălțimea de 28 de cm și lățimea bazei de 29 cm. Are atașate două catarame pe față care se întrepătrund într-un mod foarte simplu și de efect. Prețul este puțin mai ridicat, respectiv de 1999 lei.

Dacă sunteți în căutarea unei genți mai încăpătoare care să aibă și o culoare mai deosebită, apropiată cu culoarea rochiei sau cu culoarea pantofilor pe care îi purtați zilnic, vă recomandăm gențile de la United Colors of Benetton. Prețul este de doar 349 de lei. Sunt genți de tip shopper realizate din piele ecologică, în interior au multe buzunare suplimentare. Se închid cu fermoar, mânerele sunt lungi și există și mânere scurte, adâncimea este de 14 cm, înălțimea de 30 cm și lățimea la bază este de 39.5 cm. Sunt disponibile de la aceeași firmă și genți pentru umăr de dimensiuni mai mici, de culori variate. Calitatea pielii din care sunt confecționate este foarte bună!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *