BZI LIVE

LIVE VIDEO Toate detaliile despre modul în care va arăta orașul în perioada următoare. Laurenţiu Ivan, directorul SC Servicii Publice, revine la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 18 nov. 2019

O nouă emisiune de larg interes în platoul BZI LIVE. Marți, 19 noiembrie, de la ora 13.00, în emisiune va fi prezent Laurenţiu Ivan, directorul Servicii Publice Iaşi (SPI) SA. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va prezenta cele mai importante detalii privind organizarea orașului în perioada sărăbătorilor de iarnă. Directorul SPI SA va prezenta aspecte ce țin de ornamentul festiv din municipiu, precum și alte surprize pregătite ieșenilor în această perioadă.

În plus, vom afla de la Laurenţiu Ivan care sunt şi proiectele pe care le are municipalitatea în derulare şi multe alte aspecte.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.loading...

Comentarii
  • Fara copaci sau cu ei ciopartiti, de exemplu? Cu „coronamentul inaltat” pana la ultimele doua crengi din varf, pentru ca lemnul sa fie vandut unei fabrici de brichete din Suceava, sa se incalzeasca populatia Sucevei? Sa se vina cu drujbele de 4-5 ori intr-un sezon la aceiasi copaci si sa fie mutilati progresiv pana ramane doar trunchiul din ei, un biet cadavru care aminteste ca acolo a fost un copac falnic, plantat de oameni iubitori, crescut de natura zeci de ani si distrus intr-o clipa? Nu, multumesc, nu vreau sa aud noile viziuni asupra Iasului, cu niste bete uscate pe marginile drumului in chip de copaci si cu natura distrusa continuu. Nu! Cum si când vom putea scapa de cei care ne distrug natura si sanatatea?

Adauga un comentariu