Actualitate

Tom Cruise a împlinit 58 de ani. Blestemul comun al celor trei foste soții

Publicat: 03 iul. 2020
Tom Cruise a împlinit 58 de ani
Tom Cruise a bifat până acum trei căsătorii, toate sfârșind prin divorț

Tom Cruise a împlinit 58 de ani. Celebrul actor american, câștigător al premiului Oscar pentru rolul din „Jerry Maguire”, are în spate o carieră de succes. La vârsta de 44 de ani acesta a primit titlul de cea mai puternică celebritate din lume, din partea Revistei Forbes. Totodată, Tom Cruise a câștigat trei Premii Globul de Aur.

Tom Cruise a debutat pe marele ecran în 1981, iar primul rol principal a fost 1983, în filmul Risky Business. Trei ani mai târziu avea să cucerească inimile tuturor cu prestația din Top Gun, iar ofertele au început să vină pe bandă rulantă. Rolurile interpretate în anii 90 i-au consolidat poziția în lumea filmului și i-au oferit biletul de intrare în franciza de succes Misiune Imposibilă.

Odată cu trecerea anilor, Tom Cruise s-a implicat și ca producător în filme rămase memorabile. Astfel, în 2005, celebrul jurnalist Edward Jay Epstein îl introducea pe Tom Cruise într-o companie selectă alături de George Lucas, Steven Spielberg și Jerry Bruckheimer. Jurnalistul spunea despre aceștia că sunt în măsură să garanteze succesul unui film de miliarde de dolari.

Tom Cruise a împlinit 58 de ani

Dacă în plan profesional i-a mers din plin, în plan familial nu se poate spune același lucru. Multă lume pune aceasta pe seama sprijinului și aderării la Biserica Scientologică. Astfel, se pare că viața lui personală a devenit o misiune imposibilă din cauza devotamentului său pentru acest cult.

În plan personal, Tom Cruise a bifat până acum trei căsătorii, toate sfârșind prin divorț. De asemenea, are trei copii, unul biologic și doi adoptați. Connor (25 ani) şi Isabella (26 ani) sunt adoptați în timpul mariajului cu Nicole Kidman. Suri este fiică sa naturală și provine din cea de-a treia căsătorie a actorului, cu Katie Holmes.

A avut ghinion în dragoste

La cei 58 de ani și 39 de ani de carieră, Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori până acum. Însă, celebrul actor american nu a fost deloc norocos în viața de familie. Prima dată a fost căsătorit cu actrița Mimi Rogers, mariaj care a durat doar 3 ani. A doua căsătorie, cu Nicole Kidman, a fost și cea mai lungă, durând 11 ani, până în 2001.

Cea de-a treia soție a lui Tom Cruise a fost Katie Holmes, din 2006 până în 2012. Ultimul mariaj s-a destrămat în principal din cauza devotamentului lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică. Cu toate acestea, și diferența de vârstă dintre aceștia (16 ani) și-a spus cuvântul. Însă, ca un fapt pozitiv, cel de-al treilea mariaj i-a adus lui Tom Cruise și singurul copil biologic – Suri (14 ani).

Blestemul comun al celor trei foste soții

Cele trei foste soții ale lui Tom Cruise au în comun ceva inedit, ce pare a fi un adevărat blestem. Astfel, căsătoria lor cu vedeta din „Top Gun” s-a încheiat când fiecare dintre acestea avea 33 de ani. De Mimi Rogers s-a despărțit în 1990, când actrița avea 33 de ani. La fel au stat lucrurile și cu Nicole Kidman, aceasta având tot 33 de ani în 2001. Iar Katie Holmes avea tot 33 de ani cand a depus actele de divorț în 2012. Așadar, ca o curiozitate, procedura de divorț a început când fiecare din fostele partenere ale lui Tom Cruise avea 33 de ani. În toate cele trei cazuri, divorțurile s-au pronunțat când Mimi, Nicole și Katie aveau 34 de ani.

În tinerețe îi plăceau femeile mai în vârstă

În momentul de față, când Tom Cruise a împlinit 58 de ani, nu se știe nimic despre viața amoroasă a actorului. Și aceasta deoarece starul care i-a dat viață agentului Ethan Hunt își dorește ca viața sa personală să rămână așa. Totuși, în tinerețe, actorul prefera femeile mai vârstnice decât el. Astfel, Patti Scialfa, una dintre iubitele sale, era cu 9 ani mai mare decât el. Nu în ultimul rând, Cher, cu care s-a iubit la un moment dat, este cu 16 ani mai în vârstă decât el.

Adauga un comentariu