Cancan

Tom Hanks s-a vindecat de coronavirus. Actorul a revenit în SUA dupa ce s-a tratat în Australia

Publicat: 29 mart. 2020
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 16: Tom Hanks and Rita Wilson attend an official dinner party after the EE British Academy Film Awards at The Grosvenor House Hotel on February 16, 2014 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Tom Hanks s-a vindecat de coronavirus, după două săptămâni de carantină în Australia. Împreună cu soția lui, actorul s-a întors în Los Angeles.

Actorul american Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson, au fost primele vedete de la Hollywood care au fost infectate cu coronavirus. Actorul a anunțat că acest lucru s-a întâmplat în timpul filmărilor, în Australia.

Cei doi au stat în carantină timp de două săptămâni, după ce au fost tratați la un spital din Australia. Acum au anunțat că s-au vindecat și s-au întors în S.U.A. Cei doi soți celebri au fost forografiați zâmbind în timpul unei plimbări cu mașina prin Los Angeles, la scurt timp după ce au a aterizat pe un aeroport de mici dimensiuni din zona Los Angeles, informeaza site-ul de informaţii mondene TMZ.
Adauga un comentariu