Economic Local

Tonetele CTP Iași au fost închise pe perioadă nedeterminată

Publicat: 26 mart. 2020

Toate tonetele de vânzare a legitimațiilor de călătorie ale Companiei de Transport Public Iași au fost închise pe o perioadă nedeterminată, începând de miercuri, 25 martie. Măsura a fost luată în urma restrângerii activității de transport public, așa cum a fost prevăzut în decizia nr. 9, din 24 martie 2020, adoptată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași.

„Categoriile de salariați care au dreptul să folosească în continuare mijloacele de transport public sunt îndemnați să își achiziționeze titluri de călătorie emise prin mijloace alternative, cum sunt aplicația 24pay, POS-urile amplasate în fiecare vehicul (pentru care este necesară utilizarea unui card bancar contactless) sau automatele de bilete din stații”, au explicat oficialii CTP Iași.

De altfel, începând de joi, 26 martie, vor rămâne deschise dispeceratele situate în Târgu-Cucu, Rond Copou, Ciurea, Rond Dacia, Tătărași-Sud, Rond Dancu, CUG 1 (Selgros), Bucium și Tomești.

Igienizări constante în stațiile de transport

Este intensificată activitatea de dezinfecție a stațiilor CTP Iași din oraș. Au fost igienizate toate adăposturile, cu soluții și instrumente profesionale, iar în următoarele zile operațiunea se va repeta în cazul tuturor modulelor și refugiilor. Procedura este repetată la fiecare șapte zile pentru toate stațiile, atât timp cât va dura perioada de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.loading...

Adauga un comentariu