Bursa Barfelor

Toni Hoțac, prins din nou la furat! Nu băutură proastă din supermarket, ci trafic pe enternet!

Publicat: 15 iul. 2020

Începem rubricuța noastră de astăzi cu amănunte incendiare despre un vechi amic al băbuțelor bârfitoare! Ei bine, este vorba despre Toni Hoțac, cel poreclit „Curuleț”, care a fost prins din nou la furat! Nu vă gândiți că l-am prins când fura băutură ieftină din supermarketuri (asta încă mai cercetăm!), dar l-am prins când fura din greu la traficul de pe enternet.

Dacă te uiți pe datele de audiență de la Zearul de Lași, te gândești că au început să vină foarte mulți turiști la Iași. Acești turiști nu ies pe stradă cum ați crede, ci stau închiși în case și citesc gazetuța lui Toni Hoțac. Și nu doar ei citesc gazetuța, ci toată familia lor din țară și din străinătate… Și, uite așa, treptat, Toni Hoțac încearcă să păcălească lumea că sunt sute de mii de oameni care nu mai pot adormi noaptea dacă nu citesc materialele copiate de cei de la Zearul de Lași.

Măi oameni buni, mai potoliți-vă, că s-ar putea să se ardă calculatorul, în ritmul ăsta veți depăși populația României, veți fi un… zear mondial! Știe tătă lumea că furați la trafic, știu și cei de la SATE, știu și cetitorii, dar nu vă faceți griji, că pe băbuțe nu le interesează hoțiile voastre de pe enternet. Roboțeii lucrează pentru voi, dar, dragă Toni, nu uita că roboțeii nu te pot arde pe la spate, trebuie să apelezi tot la ăștia de la Vaslui. Băbuțele bârfitoare, experte în analize de trafic, vă spun că Zearul de Lași se situează între 35.000 și 50.000, maximum! Restul e furăciune!

De exemplu, într-o zi, băeții veseli au băgat un text cu avocățelul Bozie, au cuplat roboțeii și textul ăla a ajuns imediat la 450.000 de vezetatori (mai că ar fi fost invidios și Rupert Murdoch pe asta!) și s-au speriat și au scos până la urmă textul din topul de la trafic. Asta ca să vă dați seama cam cum fură Toni Hoțac la trafic. La final, un mesaj din partea babelor bârfitoare pentru Curuleț: băi, Toni, noi niciodată nu o să facem ce faceți voi, nu sunteți profesioniști, iar tu, Toni, ești retard. Probabil că premarul Venerel Lăbuț ți-a promis că îți aduce trafic mare, dar maximum ce îți poate aduce Lăbuț sunt niște băeței din ăia, „popo”!

 

 

Comentarii
  • Da ci m-am kkt pe voi de atata ras ! Bini ca sunteti voi corecti, ai dintai la trafic. Trafic cu apartamente dintr-u pensiuni maroaie.. Pai si normal sa va doara la carici , ca voi vinditi apartamentu, inlauntru sa muta omu cu familia lui di albine si asa aveti trafic superior. 7×30, cati apartemanti ari pensiunea..Iaca traficu superior. Noo?Jmecherie. Uai, sa mai viniti pi la mini sa va mai dau un teren , sa mai faciti un bloc pensiune, sa mai vinditi. Da? Va astept!

Adauga un comentariu