Destinatii turistice

TOP 10 cele mai frumoase plaje din Europa

Publicat: 16 mart. 2020
TOP 10 cele mai frumoase plaje
TOP 10 cele mai frumoase plaje

TOP 10 cele mai frumoase plaje. Peisaje de poveste, nisip fin şi mare cât vezi cu ochii. Nu trebuie să mergi în destinaţii de lux ca Seychelles, Tenerife sau Barbados pentru a te bucura de toate acestea. Cei din Europa au posibilitatea de a-şi petrece vacanţele în destinaţii la fel de atractive, chiar la ei acasă.

prin intermediul portalului Trip Adviser, turiştii care le-au văzut au realizat un top al celor mai frumoase plaje din Europa.Când au întocmit topul, aceştia au ales destinaţii din Italia, Spania, Grecia, dar şi din Marea Britanie.

TOP 10 cele mai frumoase plaje. Găsiţi, mai jos, clasamentul complet

1. Spiaggia dei Conigli (Plaja Iepurelui) – Lampedusa, Italia. Nu numai că a fost denumită cea mai frumoasă din Europa, ci şi din întreaga lume. Plajă Rabbit a învins astfel plaje din destinaţii exotice precum Caraibe sau Hawaii. Aici poţi ajunge doar cu barca. Cea mai potrivită perioada de vacanţă sunt lunile mai-septembrie.
2. Playa de Şes Illetes – Formentera, Spania
3. Plajă din Elafonisi – Creta, Grecia
4. Plajă Woolacombe – Devon, Marea Britanie. Woolacombe are o plajă minunată, care se vede superb la apusul soarelui. Cea mai bună perioadă de vacanţă aici sunt lunile iulie -septembrie.
5. Plajă Iztuzu – Dalyan, Turcia
6. Golful Smoghinului – Protaras, Cipru
7. Cala Rossa (Golful Roşu) – Favignana, Italia
8. Plajă Weymouth – Dorset, Marea Britanie
9. Plajă Egremni – Lefkada, Grecia
10. Playa de Bolonia (Plajă Bolonia) – Tarifa, Spania

Adauga un comentariu