Magazin

Top 4 cele mai elegante si versatile haine pe care o femeie trebuie sa le aiba in dressing

Publicat: 02 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top 4 cele mai elegante si versatile haine pe care o femeie trebuie sa le aiba in dressing

Tinutele elegante sunt necesare in diverse situatii si momente, iar pentru ca femeile sa nu fie niciodata luate pe nepregatite, ar trebui sa aiba in garderoba piesele vestimentare incluse in acest articol, astfel incat sa isi poata construi rapid o tinuta. Exista numeroase haine dama elegante, insa cele de pe lista de mai jos sunt esentiale.

Specialistii de la https://www.neer.ro/ ofera sfaturi importante si sugestii de piese vestimentare care ar trebui incluse in mod obligatoriu intr-un dressing feminin.

Hainele pentru sezonul rece

Paltoanele sunt considerate haine de dama elegante pe care toate femeile ar trebui sa le aiba in garderoba. Fie ca sunt confectionate din stofa sau din alte materiale, sunt lungi, medii sau scurte, acestea sunt cele mai potrivite in tinutele elegante, fiind urmate indeaproape de hainele confectionate din blana naturala sau artificiala.

Paltoanele pot fi utilizate atat in tinutele office sau la intalnirile de afaceri, cat si pentru o plimbare casual cu prietenii sau cu familia. Pentru tinutele de seara si pentru rochii de gala, hainele din blana artificiala sau naturala sunt unele dintre cele mai potrivite.

Clasica rochie neagra

O rochie neagra este potrivita pentru orice eveniment si moment important si poate salva orice femeie in momentele de lipsa de inspiratie. Indiferent de modul in care este croita, o rochie neagra confectionata din materiale de calitate si cu un croi simplu, dar elegant, poate fi luata atat la un eveniment de zi cat si la un eveniment de seara.

Pantalonii drepti

Pantalonii drepti, de obicei negri, gri sau maro, sunt perfecti pentru tinutele office si pentru intalnirile de afaceri, insa pot fi adaptati si la o tinuta normala de zi sau la o iesire cu prietenii. Acesti pantaloni au un design atat de neutru incat au fost vazuti in toate combinatiile posibile – cu tocuri inalte si camasi, cu tocuri mici si sacouri, cu balerini si tricou sau chiar cu pantofi sport. O astfel de pereche de pantaloni este varianta optima care poate salva ziua, atunci cand o persoana nu are inspiratie pentru o tinuta eleganta.

Camasile intr-o singura nuanta

Camasile albe sunt cele mai populare fiind urmate indeaproape de camasile albastru deschis. O astfel de camasa se poate combina intr-o tinuta eleganta cu o fusta clasca dreapta si cu un sacou sau cu pantalonii office drepti despre care s-a discutat la punctul anterior. O camasa va da oricarei persoane un aer de eleganta si seriozitate, insa camasile pot avea un aer casual atunci cand sunt combinate cu haine din aceasta gama. O camasa asociata cu o pereche de blugi da tinutei un aer relaxat si totusi controlat perfect, ceea ce este foarte important pentru imaginea outfitului.

Toate aceste haine prezentate sunt piese extrem de versatile, care pot fi incluse foarte usor atat in tinute elegante, cat si in tinute relaxate pentru intreaga zi. Avand garderoba plina cu astfel de haine, este foarte usor ca tinutele sa arate mereu impecabil. In plus, dispare acel stres zilnic cu care se confrunta foarte multe femei atunci cand vine vorba despre alegerea hainelor perfecte.

Adauga un comentariu