Magazin

Top 5 cadouri de Sf. Ion pentru sotul tau

Publicat: 22 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top 5 cadouri de Sf. Ion pentru sotul tau

Data in care se sarbatoreste Sfantul Ion se apropie cu pasi repezi, asa ca daca ai in familie o persoana care sa poarte numele acestui Sfant, trebuie sa incepi sa te gandesti la un cadou potrivit.

In cazul in care esti lipsita de inspiratie si doresti un dar superb pentru sotul tau, pe care sa-l foloseasca cu placere si care sa-i aduca zambetul pe buze, citeste in continuare articolul si afla de aici cateva sugestii in acest sens. 

Iata ce cadouri poti face sotului de Sf. Ion:

1. Laptop

In cazul in care sotul tau se plange de faptul ca vechiul laptop a inceput sa functioneze anormal, cel mai bine este sa-i oferi un model nou, pe care sa-l foloseasca la capacitate maxima. Ai mai multe variante dintre care poti alege un laptop performant de la Tik.ro, insa cel mai bine este sa te consulti cu un specialist in domeniu, mai ales daca nu cunosti cu exactitate care este modelul care se pliaza pe nevoile si dorintele partenerului tau. 

2. Geaca cu puf de gasca

Gecile cu puf de gasca sunt foarte calduroase si calitative. Datoriota faptului ca in luna ianurie se fac cele mai mari discount-uri la haine si nu numai, acesta este un moment potrivit in care poti sa-i daruiesti jumatatii tale o astfel de geaca premium. 

Alege un model negru, astfel incat sa poata purta haina cu orice combinatie vestimentara doreste. Este important ca geaca sa fie versastila, astfel incat sa poata fi purtata usor, oricand este frig afara.

3. Ghete

Atat femeile, cat si barbatii au nevoie de ghete de calitate. In luna ianurie este inca iarna, asa ca o pereche de ghete din piele naturala reprezinta o idee excelenta de cadou. Cel mai bine este sa mergi alaturi de acesta la cumparaturi, astfel incat sa achizitionezi un model care sa ii placa din toate punctele de vedere, mai ales daca este un barbat perfectionist si pretentios. 

Cert este ca trebuie sa-l conduci intr-un magazin cu produse de top, astfel incat cadoul sa fie unul de neegalat. 

4. Trening de firma

Alege un trening de firma intr-o nuanta pe care sa o iubeasca. Daca adora stilul sport si nu rateaza nicio ocazie de a purta tricouri si pantofi sport, atunci un trening este cadoul ideal pentru partenerul tau. Alege unul de la o firma cu renume, care sa ofere durabilitate si rezistenta sportia. 

5. Parfum

Sotul tau iubeste sa fie parfumat mereu si sa faca impresie buna oriunde merge? Atunci un parfum persistent este tot ceea ce ii trebuie de Sf. Ion. Alege unul de la  un brand care concepe doar parfumuri de lux sau unul pe care sotul il indrageste. 

In cele din urma, ia in vedere toate aceste sugestii si incearca sa oferi un cadou care sa fie atat util si practic, cat si dorit la intensitate maxima. Poate poti afla ce anume isi doreste, astfel incat sa-ti usurezi munca si cautarile. Incearca sa-l intrebi subtil care sunt produsele care ii lipsesc. 

Sursa foto: Pexels.com

Adauga un comentariu