Magazin

Top bilete câștigătoare la Superbet

Publicat: 17 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top bilete câștigătoare la Superbet

Cu toții visăm la momentul în care vom câștiga o sumă imensă de bani, după ce am pus meciurile bine analizate pe biletul perfect. În ziua de astăzi, e mult mai ușor să facem bani din pariuri, față de cum era acum 10 ani, de exemplu. Avem un număr foarte mare de agenții stradale, posibilitatea de a paria în mediul online, în timp ce oferta a crescut în fiecare an, cu mai multe tipuri și modalități de pariere.

În acest articol vom discuta despre cum visul a devenit realitate pentru unii oameni și modul în care ei au reușit asta. Vom afla că nu doar norocul este cel care influențează un astfel de câștig. Un plan bine pus la punct este absolut necesar, iar fără el nici unul dintre cei pe care îi vom exemplifica în articol nu ar fi pus mână pe câștig.

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din România, cu o cotă de piață impresionantă, deci nu e de mirare că ei au două dintre cele mai mari câștiguri din România. Serios, s-a întâmplat de două ori ca în 2020 să fie întrecut recordul celui mai mare câștig dintr-un bilet de pariuri din România, iar în ambele situații plata a fost făcută la Superbet.

Mai mult decât atât, recordul care a fost stabilit în 2019 înainte ca un client de la Superbet să îl întreacă a fost stabilit de, surpriză, tot Superbet. Vezi mai multe pareri Superbet pariuri online de la pariori amatori și profesioniști ca și tine.

Investiție de doar 390 RON a adus un profit de aproximativ 423.000 Euro

La mijlocul lunii iulie, pariul pe care l-a făcut acest jucător a fost cel puțin inedit. El a pus 12 evenimente pe un singur bilet, unde toate aveau același pronostic: penalty sau cartonaș roșu. El a pus următoarele meciuri pe bilet: Zenit – Spartak, Jastrzebie – Termalica, Odra Opole – Grudziadz, Botoșani – Craiova, Man. United – Chelsea, PAOK – Aris, Genoa – Lecce, Rizespor – Malatyaspor, Basaksehir – Kayserispor, FC Copenhaga – Aarhus, Trabzon – Konyaspor și AS Roma – Inter. Multe meciuri au provocat probabil un preinfarct pariorului nostru, cum ar fi în cazul lui Paok, care a primit un cartonaș roșu tocmai în minutul 90+5.

Câștig de peste 1 milion de Euro cu doar 3 meciuri

Un grup de pariori și-au adunat resursele și au venit cu un plan simplu, dar extrem de eficace. Ei au ales trei evenimente: Reading – Coventry, Pogon – Jagiellonia și Pacos Ferreira – FC Porto și le-au introdus pe 109 bilete. Dar nu toate biletele au fost identice din punct de vedere al sistemului de pariere. Pentru cele trei meciuri a fost folosită o combinație de pariuri, fie 3+ sau 5+ (minimum 3 goluri și minimum 5 goluri marcate). Astfel, cu o investiție de 234.598 Euro au reușit să aibă un câștig total de 1.464.734 Euro!

 

 

 

 

Adauga un comentariu