Bursa Barfelor

Top rahaturile lui Măricel cel Incompetel! Iată cu cine s-a găsit să facă alianțe șăful de la Cejău

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top rahaturile lui Măricel cel Incompetel Iată cu cine s-a găsit să facă alianțe șăful de la Cejău

Tare s-au mai amuzat babetele bârfitoare când au aflat cu cine se aliază șăful de la Cejău, Măricel cel Incompetel. Așa de tare au râs babetele bârfitoare că erau cât pe ce să rateze zearul de azi și să nu mai apuce să scrie bursa bârfelor. Ei bine, Măricel Pompa, cunoscut și sub numele de „Incompetel”, s-a supărat el nevoie mare că babele bâzâitoare au scris la gazetuță că sunt mari probleme cu proiectul spetalului ăla mobil pentru COVIDEL de la Lețcaia! Și cu cine să se alieze Măricel, dacă nu cu o panaramă la fel de mare ca el, cu Găurel Coiașu, un pseudo giurnalist care are un site obscur Top Rahat! Apăi, cine se aseamănă, se adună! Și s-a apucat el Măricel să-i spună lui Coiașu că babetele bârfitoare ar suferi de criză economică.

Imediat pe site-ul ăla obscur Top Rahat a apărut că vin vremuri grele pentru babetele bâzâitoare. Cât pe ce să cadă pe jos babele când au auzit asemenea inepții! La final de rubricuță, le transmitem lui Măricel cel Incompetel și aliatului său cu nume de Gaură că babetele bâzâitoare au bugetul asigurat pe următorii 5 (cinci) ani! Așa că, să nu mai plângă nimeni de grija lor.
Oricum, interesant este dacă Măricel îl plătește pe Găurel din banii ăia primiți ca „cadou” de la Apa Vitală, după concursurile de acolo. Ups, oare nu trebuia să spunem despre asta?

 

 

Adauga un comentariu