BZI LIVE

LIVE VIDEO – Top Talk-Show! Ediție BZI LIVE incendiară și exclusivă alături de Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie

Publicat: 06 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Marți, 7 iunie 2022 (via Zoom), începând cu ora 15.00 este programată o nouă ediţie-dialog BZI LIVE incendiară ce-l are ca invitat pe nimeni altul decât cunoscutul politician, actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), Codrin Ştefănescu. Alături de acesta vor fi abordate următoarele puncte: noi proiecte şi strategii ale Alianţei Pentru Patrie legate de România din perspectiva socială, economică, agricolă, industrială, diplomatică şi politică. Pe de altă parte, detalii punctuale din programul APP de salvare a ţării aflată într-o situaţie-dezastru, atât pe plan diplomatic, financiar, energetic. Ce soluţii trebuie a fi întreprinse rapid pentru a evita colapsul în care actuala clasă politică a adus țara, ideile şi acţiunile pe care APP le propune spre a fi aplicate astfel încât naţiunea română să poată fi sprijinită în a avea normalitate și prosperitate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu