Breaking News
Reţeta făcută din resturi de la masa de sărbătoare:
Ingrediente:
- 300 g cârnaţi proaspeţi sau afumaţi
400 g cartofi (copţi, fierţi, la cuptor – garnitură de la masa de Crăciun)
4 ouă
100 ml smântână lichidă
100 g caşcaval
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare:
Tai cartofii cuburi şi cârnaţii felii. Baţi ouăle cu sare, piper şi smântâna lichidă, apoi torni amestecul peste cartofi şi cârnaţi. Omogenizezi compoziţia şi o pui într-un vas uns cu puţin unt. Dai la cuptor, la foc mediu, 20-25 de minute. Scoţi vasul, presari caşcavalul râs şi mai laşi la cuptor 10 minute.
Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate
Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate