BZI LIVE

LIVE VIDEO – Totul despre Admiterea 2022 la USVIași, secetă şi care va fi producţia agricolă anul acesta în România, alături de prof.univ.dr.ing. Gerard Jităreanu, rector USVIași – FOTO

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 7 iulie 2022, începând cu ora 14.00 va fi programată o nouă ediţie BZI LIVE ce-l are în prim plan pe nimeni altul decât prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu, actualul rector al Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” (USVIaşi). Domnia sa va dialoga pe teme de impact şi actualitate pentru mediul academic ieşean, studenţii, profesorii şi angajaţii instituţiei de învăţământ superior pe care o reprezintă.

Universitarul va discuta despre Admiterea 2022 la toate programele din cadrul instituţiei de învăţământ superior pe care o conduce, proiecte, strategii, dezvoltarea instutionala, evenimente organizate, secetă şi ce se întâmplă în agricultură.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu